Kiemelt Hírek 2018. július 01.

Vígjátékba illő szerencsétlenkedéssel próbált menekülni két tolvaj a rendőrök elől - videó

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 01.
Az élet is tud rendezni Benny Hill Showt.

Két tolvaj filmbeillő menekülését rögzítette egy kanadai üzlet biztonsági kamerája – írja az Index. A fiatal férfi és nő üdítőt akart venni a boltban, csakhogy a cehet egy lopott bankkártyával szerették volna kifizetni, azonban lebuktak, és a boltos kihívta a rendőröket. Ekkor kezdődött a parádés szabadulási kísérlet, amelynek végén mindkettejüket bilincsben vezették ki a helyszínről.

A férfi először a rendőrökre lökte a nőt, hogy elmenekülhessen, de ez nem jött össze. Ezért a bolt hátsó helyiségébe futott egérút reményében, megint hiába. Ezután úgy gondolta, hogy egy zacsko kajával lefegyverezheti a rendőrt, és meglepő módon sikerült is újra a kijárathoz jutnia, ahol aztán lefogták, de még hosszasan küzdöttek vele.

Mindeközben a társa talált egy trükkösebb megoldást: remek ötletnek tűnt kimászni a szellőzőn, hiszen a filmekben is úgy szokták. Igen ám, de nem számolt az álmennyezettel, arról nem is beszélve, hogy menet közben jó közelről belenézett a biztonsági kamerába. Végül a bolt közepén beszakadt a plafon, a nő pedig a földre zuhant a rendőrök szeme láttára, akik ekkor már hirtelen nagyon sokan lettek, mivel megérkezett az erősítés.

Keresés az oldalon