Videón, ahogy ordibálva, dulakodva kilakoltatják Bíró Icát

Berényi Miklós búcsúzik a Barátok közttől, pár nap alatt két tagja is elhunyt a legendás magyar zenekarnak, Stahl Juditot kínosan szétretusálták. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-03 13:10

Forrás: Facebook/ Mérce

Kiabálás, dulakodás, és még egy lelkész is érkezett: videón Bíró Ica kilakoltatása, plusz egy váratlan fordulat

Legyek egy megfeszített Jézus, azt akarjátok?! 

– tette fel a kérdést krisztusi pózban, kezeit széttárva Bíró Ica ma délelőtt az utcán összesereglett rendőröktől és civilektől körülvéve, akik azért csődültek össze, mert a téli moratórium lejártával megkezdték a művésznő kilakoltatását.

Az eseményeket reggel 9-től élőben közvetítették Metál Lady háza elől, akit finoman szólva megviseltek a történések. Az erősen felfokozott hangulatú videóért ide kattints. Dél körül aztán kiderült, hogy talán mégis volt értelme a régóta tartó, szívós figyelemfelkeltésnek és tiltakozásnak, ugyanis Bíró Ica ügyében időközben váratlan fordulat állt be – erről itt találsz bővebb információkat.

Húsz év után távozik a Barátok köztből a Berényi Miklóst megformáló Szőke Zoltán

Szőke Zoltán a kezdetektől fogva oszlopos tagja a Barátok közt stábjának, ennek azonban a sajtóértesülések szerint több mint 20 év után hamarosan vége lesz. Ebben a cikkben elolvashatod a meglepő indokát annak, hogy miért kell könnyes búcsút vennünk Berényi Miklóstól, és azt is megtudhatod, meddig láthatod még őt a Mátyás téren.

Gyászol a Török Ádám és a Mini: egy héten belül a zenekar két tagja hunyt el

Korábbi nevén a Mini és a Kisrákfogó, vagyis a Török Ádám és a Mini két zenésze is távozott az élők sorában alig pár napon belül.

Ijesztő anatomiai katasztrófát retusáltak Stahl Juditból

“Kicsit megszaladt a retus” – írja a 24, és végülis tény, hogy tulajdonképpen nagyon is megszaladhatott volna, és mondjuk Stahl Judit karját is levághatta volna az a photoshop-bűvész, aki a főzőcskéző műsorvezetőről készült sugarbirdös kampányfotó utómunkálatain szorgoskodott. De Stahlnak a végtagjai stimmelnek, meg feje is van, az eredmény mégis távol van a pompától és a dicsőségtől, és jóval közelebb valamiféle földönkívüli életformához. A fényképet itt találod.

Emlékszel még Anettkára? Most megtudhatod, mivel foglalkozik, mióta eltűnt a képernyőről

Sajnos a fiatalabb generáció talán már nem is tudja, ki az az Anettka, a kereskedelmi tévézés hőskorának ellentmondásos alakja, mivel a méltán híres egykori  Budapest Televízió műsorvezetője az olyan magasra törő ambíciói után, mint az űrutazás, hirtelen kilépett a nyilvánosság bűvköréből. Ha érdekel, mi lett vele, itt olvass tovább.

“Mellette válok igazi nővé” – Radics Gigi intim vallomása szerelméről

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!! ❤️🐇 #happyeaster

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Radics Giginek egy ideje egy külföldi fiúja van, egy bizonyos Kai, akivel számításaink szerint már majdnem egy éve járnak. Ebben a cikkben Radics érzelmes szavakkal mesél kettejük kapcsolatáról.

Baukó Éva nyíltan mesélt bántalmazó kapcsolatáról: “Azért arra jó voltam neki, hogy 200 ezer forinttal kipótoljam a telefonját”

Baukó Évától nem szokatlan jelenség, hogy fokozott őszinteséggel számol be a férfiakról. Alekosz cimborája ezúttal egy szomorú történetet osztott meg a követőivel: egy erőszakos, hűtlen exéről rántotta le a leplet, aki anyagilag is kihasználta őt.

Mai nap hírei

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu3 órája

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

propeller.hu4 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu4 órája

3 dolog, amit te is túl sokáig használsz

she.life.hu8 órája

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu19 órája

Nyilatkozatot adott ki a Xiaomi az amerikai tiltással kapcsolatban

gsmring.hu19 órája

„Más elengedett kézzel biciklizik – én betét nélkül menstruálok!”

wmn.hu19 órája

Idén érkezik az új elektromos Volkswagen ID.4

tisztajovo.hu19 órája