Videó: mikrofondobálásba fulladt az ízléstelen fellépés az X-Faktorban

Startlap - Startlap
Gáspár Laci keresetlen szavakkal utasította ki a stúdióból a versenyzőt. Vasárnapi olvasgatós hírösszefoglaló.

“Nem csak szar voltál, hanem ízléstelen is, meg csúnya is” – megint volt mikrofondobálás az X-Faktorban, Gáspár Laci újra megcsillogtatta furcsa konfliktusmenedzseri oldalát

Ahogy tavaly is, úgy idén is volt egy kis mikrofondobálás az X-Faktorban, és ismét Gáspár Laci volt az, aki magára vette a békítő szerepét, a többi zsűritag gyakorlatilag lefagyott a jelenettől. Mivel lecsitítani végülis nem sikerült a versenyzőt, Gáspár erélyesen kiküldte a stúdióból a kissé alulöltözött énekest. Mindez ide kattintva nézhető videón.

Videó: Meghan Markle könnybe lábadt szemmel mesélt arról, mennyire nincs jól

Már egy ideje sejtjük, hogy Meghan Markle nem most éli legjobb napjait: Harry herceg nyílt levélben ment neki az őt támadó bulvárlapoknak, édesanyja tragédiáját emlegetve. Most egy friss interjúban a hercegné maga nyilatkozott arról, milyen nehézségeken megy keresztül speciális pozíciójában friss házasként és anyaként. Teljesen elérzékenyült, és a riporternek meg is köszönte, hogy a hogylétéről faggatja – ezt ugyanis nem igazán szokták megkérdezni tőle. A beszélgetésről készült rövid részlet itt található.

A pszichológus elárulta a varázsmondatot, ami minden pár vitáját megszelidíti

Igazából egy tíz éve házasságban élő írónő, Ashley Innes vetette fel a nagy mondat ötletét, amelynek szuper hatékonyságát egy pszichológus is megerősítette: szerinte minden házasulandónak meg kellene tanulnia kimondani ezt a pár szót, mielőtt oltár elé áll. Ez a mondat ugyanis képes kiszakítani a két veszekedő felet abból a negatív spirálból, amelyben mindenáron le akarják győzni a másikat, és szeretettelivé változtatja a hangulatot. Na és mi ez a mondat? Innen kiderül.

Péter elmúlt 40, egyedülálló, és 5 gyerekről gondoskodik nevelőszülőként – “Nem azt mondom, hogy nem fárasztó, de jó család vagyunk”

Ebben a cikkben egy nagyonkülönlegestörténettel imerkedhetsz meg: a 44 éves Péterével, aki immár felesége nélkül újra nevelőszülőnek állt, amikor hazaköltözött Londonból. Miért választja egy férfi ezt a szakmát? Mit szólnak ehhez a többiek? Milyen örömei és milyen nehézségei vannak a nevelőszülőilétnek? Hogyan élik meg, amikor egy gyermek elbúcsúzik a családtól? Hogyan néznek ki a mindennapok ennyi gyerekkel egy ilyen rendhagyó családban? Hogyan lehetséges párra találni férfiként öt nevelt gyermekkel? Péter elmeséli.

Táncdalfesztivál-kvíz: felismered ezt a hét énekesnőt?

Ebben a kvízben hét énekesnőfényképét találod egy rövid megjegyzéssel, akik a hatvanas években voltak Táncdalfesztiválok királynői. Egy pici nehezítés is van: a három talán legismertebb művész – Zalatnay, Kovács és Koncz – nem szerepel a játékban. Te hányat ismersz fel közülük?

5 bevált, vegyszermentes praktika poloskák ellen

Fotó: Katherine Frey/The Washington Post via Getty Images

Nem csíp és nem bánt – mondják sokan, amikor szóba kerülnek a poloskák – ez azonban keveseket vígasztal. Cserébe büdösek, csúnyák, hangosan repülnek, komotósan, zavartalanul mászkálnak mindenhol, a nyár végével sem tűntek el, és baromi sokan vannak. Invazív szervezetként komoly károkat tesznek odakint, de lakáson belül sem kell hagynunk, hogy átvegyék a hatalmat zavaró, új lakótársakként. Erre a linkre kattintva öt olyan praktikát találsz, amellyel kiűzheted, illetve távol tarthatod őket, és még csak káros vegyszereket sem kell használnod.

Elmagyarázzuk, mit kell tenned, hogy időben megérkezzen a karácsonyi ajándék

Egyre többen rendelnek a neten, mert gyakran olcsóbb, csomó olyan termék érhető el, ami a boltokban nem, ráadásul mindösszesen pár kattintásba kerül, hogy az áhított áru a miénk legyen. Karácsonykor különösen megugrik a rendelések száma, ilyenkor azonban már az is különösen fontos, hogy az ajándéknak szánt tárgyak még időben a fa alá kerülhessenek. Bizonyára sokaknak ismerős a helyzet, amikor csomag helyett csak kéztördelős magyarázkodást adunk vagy kapunk, mert még mindig nem érkezett meg a futár... Szeretnéd tudni, mit lehet tenni annak érdekében, hogy ez ne történjen meg?  Akkor ezt a cikket olvasd el.

Sarki fény, befagyott vízesések, hószánozás a gleccseren, kéklő jégbarlangok kevés pénzért: ilyen a téli Izland

Érdekes módon a szezonon kívüli utazás még mindig nem olyan népszerű, pedig ha augusztus helyett februárban indulunk, két hatalmas előnyünk van a nyáron nyaralókkal szemben: se tömeget, se horror repülőjegyárakat nem kell elviselnünk. Aki mégis ilyenkor kel útra, általában a meleg helyekre esküszik, vagy síelni megy. Izland talán az utolsó úti cél, ami ilyenkor az embereknek eszébe jut, márpedig ez egy hatalmas hiba. A tél ugyanis egy csodálatos évszak, amely szépségeit és örömeit ebben az északi szigetországban tárja fel teljes valójában. Arról nem is beszélve, hogy a világ egyik páratlan jelensége is csak télen látható: igen, a sarki fényre gondolunk. Pontosan mik azok a látnivalók, ami miatt érdemes télen Izlandra utazni? Mennyibe fog kerülni egy ilyen utazás? Mit érdemes tudni, mielőtt nekivágunk, hogy tökéletes kirándulást tervezhessünk?  Ebből a cikkből gyorsan megtudhatsz minden szükséges információt.

Hat sztárpár, akik régóta ismerték egymást, mégis évek teltek el, mire szerelmük beteljesült

Fotó: GraphicaArtis/Getty Images

A romantikus filmek kedvelt sztorija a sok éven át beteljesületlen vonzalomból kialakuló mindent elsöprő szerelem. Ez azonban a valós életben sem olyan ritka, mint hinnénk, a hírességekkel is megesik – köztük olyanokkal is, akik épp ilyen filmekkel futottak be karriert. Nézd meg ezt a cikket, hogy megismerd hat olyan sztárpár történetét, akiktől egy karnyújtásnyira volt a nagy ő, mégis éveket kellett várniuk arra, hogy rátaláljanak egymásra.

Ők a legzsugoribb csillagjegyek

Az asztrológia követői szerint a születésünk pillanata meghatározza a személyiségünket, így a pénzzel való viszonunkat is. Ha ide kattintasz, megtudhatod, melyek azok a csillagjegyek, akik hírből sem ismerik a nagyvonalúságot, akik pontos elszámolást készítenek mindenről, és akiktől ha teheted, soha ne kérj kölcsön, mert kamatostul kérik vissza a pénzüket.

Ez is érdekelhet

képcím

Itt A Mandalóri-kvíz! Hány kérdésre tudod a választ?

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...