Vajtó Lajos lerántja a leplet: Nelly többet keres, mint én

Startlap - Startlap
A Nyerő páros című műsor egyik szereplője őszintén mesélt házasságáról, illetve felelősségteljes munkájáról is. Bulvárösszefoglaló.

Fésüs Nelly többet keres, mint férje

Vajtó Lajos elárulta a Borsnak, hogy ki visz többet haza a családi kasszába. Olvasd el itt, mit mondott még a házasságukról, és arról, mi köze a börtönüzemeltetéshez…

Fordulat Damu Roland életében: boldog és szerelmes

Nemrég a sajtó arról számolt be, hogy Damu Roland öngyilkosságot kísérelt meg. A színész tettéről volt barátnője is nyilatkozott, majd később maga Damu is elmondta, mi vitte erre a lépésre. Most azonban kiderült, óriási fordulat történt: ismét rátalált a szerelem, boldognak érzi magát. Olvasd el a részleteket itt!

Páros lábbal szállt bele Ganxsta Zolee Emillioba és az MTV-be

A héten az egyik legfelkapottabb videó volt a magyar facebookozók körében egy felvétel: a rapper vendégszerepelt a Tankcsapda Youtube-csatornáján, ahol azt fejtegette, hogy Emilio egy 2014-es felvételen meglehetősen sajátos angol kiejtéssel adta elő a Get down on it című slágert. 

A tudomány szerint ő a legszebb nő a celebek között

Brit tudósok újabb állítással álltak elő: kiderítették, hogy ki felel meg leginkább azoknak a kritériumoknak, amiket az ősi görögök állítottak fel a szépséget illetően. Ebből a cikkből kiderül, kiről van szó

Lady Gaga akkorát zakózott a színpadon, hogy rossz nézni

Getty Images

Az énekesnő Las Vegasban lépett fel tegnap, de a visszatérés sajnos nem sikerült túl jól. Van róla videó is. 

Nem hagyták magára Vitray Tamást

Nem feledi első saját osztálya Vitray Tamást. Az 1997-ben diplomázó csapat tagja féltő szeretettel gondoskodnak róla.

Stohl András építkezik szerelmével, hamarosan összeházasodnak

Harmadszorra is megnősül Stohl András: a nála 19 évvel fiatalabb szerelmével éppen házat építenek, ezután pedig a tervek szerint összeházasodnak. Hogy gyermeke, Luca mit szól ehhez, az ebből a cikkből kiderül

 

Földhöz csapta mikrofonját, és üvöltözött a mentorokkal az X-Faktor egyik versenyzője

Gáspár Laci tett rendet a stúdióban, amikor az egyik versenyző Dallos Bogi véleményén annyira felhúzta magát, hogy földhöz csapta a mikrofont és kiabálni kezdett. A furcs aeset részleteiről itt olvashatsz bővebben. 

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon újra eljátszotta a Jóbarátok egyik régi jelenetét

Az Oscar-díjas színésznő, Reese Witherspoon vendégszerepelt még 2000-ben a Jóbarátokban. Most az Apple TV+ Show legújabb része kedvéért újra felmondták azt a jelenetet. Mutatjuk a videót itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Kiszámolták, hány forintot jelenthet a nyugdíjasoknak Orbán...

képcím

Csökkentette a kormány a csok büntetőkamatát