Videó: jól beázott a nemrég átadott sokmilliárdos fehérvári stadion

Az épülettel már korábban is voltak gondok, de milyen szerencse, hogy alig voltak szurkolók. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-06 17:59

Fotó: Tim Graham/Getty Images

Videón, ahogy a milliárdokból nemrég felépített fehérvári stadion megadja magát egy kis esőtől

Igazán szerencse, hogy a lelátó kongott az ürességtől a Fehérvár és a DVSC mérkőzésén, ugyanis a Videoton alig egy éve átadott stadionja nem igazán állta ki az eső próbáját. Erről videó készült, amit itt nézhetsz meg. A stadiont amúgy 14 milliárd forintból húzták fel, és ez ugyanaz a monstrum, amit nyáron le kellett zárni, mert fertőzött volt a víz.

Gyermekkori barátja gázolta halálra Baktakéken Sándor 8 hónapos kisfiát

A péntek délutáni tragikus baleset körülményeiről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Borkai Zsolt családi fotóval üzenhetett az őt támadóknak

Sokatmondó szöveggel tett közé a Facebookján Borkai Zsolt győri fideszes polgármester egy családi képet, amellyel vélhetően az Ördög ügyvédje néven futó, impresszum nélküli blogon a közelmúltban ellene megfogalmazott komoly vádakra, illetve sorozatos támadásokra reagált. Ha érdekel Borkai bejegyzése, akkor itt folytasd az olvasgatást.

Nem Borkai Zsolt az egyetlen politikus, akinek ismeretlenek kellemetlen perceket okoztak a napokban: állítólag az MSZP-s Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő látható azon a videón, amelynek másik főszereplője egy zacskó fehér por.

Márki-Zay Péter jutalmat ajánlott fel a választási csalások leleplezőinek

Hódmezővásárhely polgármestere a Facebookon “bizonyára alaptalan” szóbeszédeketemlegetve, “hogy fel se merüljön a csalás”, nyomravezetői díjat ajánl fel azoknak, akik “akik jogerős ítéletet eredményező bizonyítékot (kép- és hangfelvétel) szolgáltatnak a 2019. október 13-i hódmezővásárhelyi önkormányzati választáson esetlegesen elkövetett választási csalás ügyében“. Ennek összegéről és részleteiről erre a linkre kattintva olvashatod el Márki-Zay posztját.

Megrázó fotók jelentek meg a dunaharaszti halálos balesetről

Vasárnap hajnalban Dunaharasztiban egy halálos áldozattal járó ütközés történt. A szinte felismerhetetlenségig roncsolódott járművekről ebben a cikkben találsz felkavaróképeket.

“Fantomgörögök a falóban?” – a nemzetiségi választás előtt hirtelen rengeteg állítólagos magyarországi görög tűnt fel a semmiből

A népszámlálási adatokhoz képest kiugróan megemelkedett a görög kisebbségiként regisztrált szavazók száma az október 13-i választás előtt. A görögök országos önkormányzatának vezetője egy különös szervezetet is visszahozott a szakadék széléről, és olyan településen is indít jelölteket, ahol elvileg egy darab görög nem lakik.

MTI Fotó: Mohai Balázs

A görög közösség tagjai visszaélésekről beszélnek. De miként tudja magát valaki görögként regisztrálni, ha nem is görög? Hogyan reagáltak az ügyre az érintett politikusok? Miért lehet érdemes ilyesmivel trükközni? Többek között ezekre a kérdéseket boncolgatja ez a cikk.

Elrettentő bírságot szabtak ki a magyar rendőrök egy román horrortréleresre

Két nap alatt két külföldi sofőrt kapcsoltak le a magyar utakot szabálytalan vontatás miatt, akik közül az egyik döbbenetes összegű bírságot kapott. A rendőrök közleményéből kiderül: nem véletlenül… Minderről itt tudhatod meg a részleteket.

Nemcsak az aradi vértanúk, hanem Göncz Árpád napja is a mai

Göncz Árpád halála negyedik évfordulója alkalmából a néha köztársasági elnökre emlékeznek vasárnap. További részletek és fotó itt található.

Gyurcsány Ferenc a falusi életről töprengett kicsit

A DK-elnök a postabezárások híre kapcsán a közösségi oldalán elmélkedett arról, mit jelent falun élni – tette mindezt pestiből lett egykori falusiként. Érdekel Gyurcsány Ferenc írása? Akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Meghalt Ginger Baker, a legendás angol rockzenész, aki “29-szer szokott le a heroinról”

Fotó: Anwar Hussein/Hulton Archive/Getty Images

Az, hogy Ginger Baker a blues és a rock legtechnikásabb és legkreatívabb dobosa volt, tulajdonképpen vitán felül áll. A dobverőivel zsonglőrként bánó Ginger Baker vasárnap reggel hunyt el Angliában. A zene világát meghatározó munkásságáról, életéről, illetve halála körülményeiről  itt írnak bővebben.