Zente volt a díszvendég Mága koncertjén

Pécsett folytatódott Mága Zoltán százállomásos templomi jótékonysági koncertsorozata. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-05 13:49

A másfél éves Zente díszvendég volt Mága Zoltán koncertjén

Az egész országgal együtt Mága Zoltán is összefogott az SMA-beteg kisfiú gyógyulásáért, a 700 milliós kezeléshez jelentős összeggel hozzájárulva. Most viszont Zente emelte a hegedűművész százállomásos templomi jótékonysági koncertsorozatának a fényét. Az erről szóló képeket itt tudod megtekinteni.

Másik nővel látta férjét és féltékenységi rohamot kapott Berki Mazsi

Fotó: TV2

Berki Krisztián felesége gyanútlanul indult el egy ruhaüzletbe vásárolni, amikor megpillantotta férjét egy másik nővel. Mazsi azonnal nyomozásba kezdett, majd le is leplezte férjét – ide kattintva te is szemrevételezheted mindezt. A főpolgármester-jelölt úr egyébként nem csak ezzel került a héten a címlapokra, hanem azzal is, hogy úri kedvében motorral ment be a fodrászához.

Kiszel Tünde októberi naptárfotójára nincsenek szavak

A naptárdíva ezúttal Shrek szerelmének, Fiona hercegnőnek öltözött. Ehhez már tényleg nem sokat lehet hozzátenni, ezért szavak helyett inkább beszéljenek a képek, melyeket itt érhetsz el te is.

„Életem egyik legfájdalmasabb pillanata volt” – Zoltán Erika és párja gyermekük világra jöttéről meséltek

Az énekesnő és férje, Kátai Róbert lassan 30 éve élnek együtt, az Elvarázsolt éj című dal 1990-es klipforgatásán jöttek össze. Hét évvel később született meg lányuk, Zoé. Minderről ebben a cikkben beszéltek.

Elhunyt Karel Gott

Fotó: Europress /Angelika Warmuth / dpa / AFP) / Germany OUT

80 éves korában meghalt Karel Gott cseh énekes, aki hazájában olyan népszerű volt, hogy a Kelet Sinatrájaként emlegették. Arról, milyen körülmények hunyt el, és mi okozta halálátebben a cikkben írnak részletesen. A hír nagyon komolyan megrázta a táncdalénekes magyar kollégáját, Korda Györgyöt, aki egykor magyarul vitt sikerre Gott legnagyobb slágerét. Ebből a cikkből megtudhatod, mennyire megrendülten reagált, és Korda azt is elmeséli, milyen kapcsolat fűzte Gotthoz.

Flipper Öcsi feltételezett fia DNS-teszjének eredménye mindent megváltoztat

Napvilágot látott a 27 éves Hácz Tamás DNS-tesztjének eredménye, amelynek célja az volt, hogy vajon valóban a 11 évvel ezelőtt elhunyt Flipper Öcsi-e a fiú édesapja. A hírt Hácz, illetve a zenész húga, Marót Viki is kommentáljaméghozzá itt.

Kasza Tibitől megkérdezték, milyen óvszert használ, és ő elmondta, mekkora kell neki

Természetesen nincs rá szüksége, ugyanis a válaszában kitért arra is, hogy házas ember lévén nem használ semmilyent sem. De azért elmondta, mekkora kellene, ha mégis latexhez nyúlna.

L.L. Junior újra színpadra állt

Kisfia halála óta legalább 20 koncertet mondott le az énekes, de most visszatért – minderről saját maga nyilatkozott megrázó sorok kíséretében, melyeket itt tudsz elolvasni.