'Végre újra szerelmes vagyok' - Fluor Tomi megmutatta új barátnőjét

Startlap - Startlap
Annyira nem is új, ugyanis régóta ismerik egymást, és Mesi korábban már egy klipben is szerepelt.

A 31 éves Fluor Tomi a Blikknek megerősítette, hogy új barátnője van. A Wellhello zenészének utolsó komoly kapcsolata 2016-ban ért véget. Most egy váratlan helyről talált rá a szerelem: Mesit ugyanis már hét éve ismeri, ő volt az a lány, aki korábban a Rakpart című szám klipjében is szerepelt, és hamarosan az Ittalvóshoz készült képsorokban is láthatják őt a rajongók.

Most januárban valami megváltozott közöttünk: ezer éve ismerjük egymást, de eddig csak barátként tekintettünk a másikra. A kapcsolatunk február 14-e óta hivatalos, előtte csak haveri egymásnál alvások voltak, ami egyszer csak eggyel komolyabb szintre lépett

– fogalmazott a zenész.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sally

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés,

Furcsa, hogy miket dob az élet és a dalok. Mesi ugyanis az a lány, aki négy évvel ezelőtt szerepelt a Rakpart klipjében. Ő az, akit a hátamon viszek a kavicsok közé. Érdekes, hogy tényleg hány szerelmet bír el a rakpart.

 

Forrás: YouTube/ WellhelloA mostani klipforgatásról így mesélt:

A klipnek az az érdekessége, hogy a csajom benne a csajom. (…) Február 14-én forgattuk a videót, és óriási romantikus jelenetek voltak. Annyi mindent megéltünk egy nap alatt. Például 20 emelet magasról lógtunk a mélybe, közben fogtam a karját, hogy le ne essen. Ez a forgatás fordulópont volt a kapcsolatunkban, úgyhogy megbeszéltük, onnan datáljuk magunkat. Bár ez egy friss kapcsolat, de végre újra szerelmes vagyok. Hosszú ideig nem volt az életemben olyan lány, aki igazán megfogott volna.

Ez is érdekelhet

képcím

40 kilót fogyott a Família Kft. sztárja

képcím

Kitalálod, hol találhatók ezek a világhírű nevezetességek?...

képcím

A rendőrséghez fordult Berki Krisztián "halottlátója"