Fluor Tomi elsírta magát Istenes Bence tetoválásától

Egy cápa hatotta meg ennyire az énekest.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-21 10:47

Istenes Bence a napokban közzétett egy fotót, amelyen jól látszanak a tetoválásai. Rajongói azóta találgatják, hogy mi lehet a minták jelentése. A műsorvezető bal karján egy cápa és egy karóra látható, ami 00:10-et mutat. A kommentelők ezt az időpontot tévesen Istenes kisfia, Natan születési idejének gondolták. Az apuka elárulta, hogy mi történt valójában 00:10-kor.

“Az órán látható szám az én születési időpontom” – rántotta le a leplet a titokról a Borsnak a tévés. “Semmi misztikus oka nincs, hogy ezt magamra tetováltattam, egyszerűen csak tetszett ez az óra, amibe pedig nyilvánvalóan egy időpontot is bele kellett tetováni, én meg arra gondoltam, hogy akkor ez az én születési időpontom legyen.”

A műsorvezető testén nem csak ez a két rajz díszeleg. “Vannak olyan minták rajtam, amiket ma már nem biztos, hogy megcsináltatnék, de azokat is szeretem, mert amikor készültek, jelentettek valamit, ez is én vagyok. A kedvencem viszont teljesen egyértelműen a kis herceg tetkóm, ami Nátánt jelöli, azt szeretem a legjobban” – magyarázta a Istenes, akinek nemsokára megszülető második gyermeke is kap majd egy ábrát a testén.

A legérdekesebb magyarázata mégis az óra melletti cápának van, amit Istenes Bence barátságból varratott magára. “A cápát Fluor miatt rakattam fel, ez a kedvenc állata. Épp kint van nálam látogatóban Kölnben, itt látta meg, hogy rám került a minta. Konkrétan elsírta magát, amikor észrevette, nagyon cuki volt. Most ő is gondolkodik, hogy magára tetováltatja az én kedvenc állatomat” – árulta el a vlogger.

Címlapkép: Instagram

Mai nap hírei

Vonulásos tüntetést tartottak Budapesten

demokrata.hu9 órája

A férfiak jobban, a nők tovább szenvednek a koronavírustól

napidoktor.hu12 órája

Mintha víz alatt élnél: a tüdőfibrózis

szimpatika.hu12 órája

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

ezalenyeg.hu12 órája

Le szoktad takarni a nyilvános toalett ülőkéjét papírral? Soha többé ne tedd!

joy.hu13 órája

„Szeretni tanultam tőled, Papa” – Szilágyi Lilu levele nagypapájához, Gyarmati Dezsőhöz

wmn.hu13 órája

„Sárga por jön Kína felől” – figyelmeztették a lakosságot, hogy maradjanak otthon Észak-Koreában

szeretlekmagyarorszag.hu13 órája

Kézműves örök karácsonyfával rukkolt elő az IKEA

hamuesgyemant.hu19 órája