Várkonyi Andrea szakmát vált

Az eredetileg belgyógyász végzettségű műsorvezető hamarosan megkapja harmadik diplomáját, és nagyon örül, hogy így két olyan területen dolgozhat, amit imád.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-02 10:04

Várkonyi Andreának van egy belgyógyász szakorvosi végzettsége, egy egészségügyi közgazdász-menedzser diplomája, sikeres karriert futott be a médiában, és mindjárt megszerzi következő papírját, az SZTE pszichológia szakán. Meglepően sok dologgal foglalkozik, ez mindig így volt, napjait nagyon aktívan, változatosan töltötte, még tereprali versenyzőként is tevékenykedett.

“A mesterfokú pszichológiaképzés öt év, ennek a Szegedi Tudományegyetemen a végére értem, a szakdolgozat beadása és védése van még hátra, ha minden jól megy, akkor nyárra már a kezemben lesz ez a diplomám is” – mesélte Várkonyi a Borsnak, aki már aktívan tevékenykedik új szakterületén.

“Már most dolgozom asszisztensként csoportterápiában és párterápiában is, gyakornokként. De nem csak az előadások vannak, a szegedi egyetemen például jogászoknak tartok kommunikációs-önismereti kurzusokat, vagy prezentációkészítésről tréninget” – magyarázta a műsorvezető.

Várkonyi Andrea még a Tényeknél volt, amikor hozzá fogott új képesítése megszerzéséhez. A pszichológia szaknak nincs köze tehát ahhoz, hogy most egy egészen másfajta, lelkizős műsorban, a Micsoda Nők! című produkcióban dolgozik.

„A pszichológia és az öt év egyetembe fektetett energia egy orvosi egyetem után túl komoly vállalás ahhoz, hogy abbahagyjam, vagy esetleg félrerakjam a tévés munkám miatt. Amikor elkezdtem, már akkor is tudtam, hogy mit szeretnék majd vele kezdeni, s az csak külön öröm, hogy két olyan szakmában dolgozhatom, amit nagyon szeretek.”

Címlapkép: Instagram

Címkék:

Várkonyi Andrea

Mai nap hírei

Az alábbi frizurákkal letagadhatsz 10 évet

joy.hu7 órája

Egyetlen lélegeztetőgépet sem szerzett – esett neki Szijjártó Donald Tusknak, aki korcsnak nevezte az illiberális demokráciát

168ora.hu12 órája

Máris reagált az SZFE egyik diákja Gulyás Gergely kijelentésére

szeretlekmagyarorszag.hu12 órája

Meghalt a Samsung elnöke

gsmring.hu13 órája

Hatalmasat ugrott a hazánkban regisztrált új fertőzöttek száma

demokrata.hu14 órája

A világ legerősebb és legdrágább chilije Magyarországon terem

magro.hu14 órája

A török elnök elmeorvosi vizsgálatra küldené a francia elnököt

napmintnap.com17 órája

Kovács Kati lehengerlő szépség volt fiatalon - Sosem látott fotók

femcafe.hu17 órája