Varga Judit: Magyar Péter késsel a kezében mászkált a házban

Startlap - Startlap
Hajdú Péternek adott interjút Varga Judit, az előzetest már közzétették az esti műsorból.

Varga Judit a FrizbiTV Youtube-csatornáján beszélt arról Hajdú Péternek szerda este nyolckor,  hogyan miként ment szerinte tönkre a házassága – írja a 444.hu .

A műsor közzétett előzetesében a volt igazságügyminiszter arról nyilatkozott,  hogy Magyar Péter kukákat dobált a kocsija elé, elvette a táskáját, rázárta a szobaajtót, és késsel a kezében kószált a lakásában.

Az előzetesben is jól hallható, hogy egyes részeknél Varga Judit hangja elcsuklik, miközben megosztotta Hajdúval a történteket.

Magyar Péter kedd reggel, mikor belépett az ügyészségre vallomást tenni, nyilvánossá tette bizonyítékát, egy alig 2 perces hangfelvételt, amelyen a volt nejével beszélgettek a Völner-Schadl-ügy hátteréről még 2023 januárjában.

 

Ekkor Varga még igazságügyi miniszterként arról beszélt, hogy Rogán Antalék kihúzathattak bizonyos részleteket a korrupciós ügy nyomozati irataiból.

De azt is hangsúlyozta, hogy Schadl György azért nem tudta elkerülni az eljárást, mert Polt Péter nem volt ura a helyzetnek az ügyészségen.

Varga Judit beszélt arról is, hogy Völner Pál államtitkárt jóval az előtt figyelmeztették, hogy 2021 decemberében őt is meggyanúsították volna az ügyben.

Magyar Péter keddi közzétételére Varga Judit két bejegyzéssel is reagált saját közösségi oldalán, amelyekben azzal vádolta Magyart, hogy  a feleségeként terrorban élt általa. 

Arra is kitért, hogy  volt férje többször megfenyegette a hangfelvételek nyilvánosságra hozatalával. Mint állította, ezzel Magyar a válást, illetve az állami hivatalainak elvesztését akarta keresztbe húzni.

 
 

 

 

Ez is érdekelhet

képcím

A Bors közzétett egy OMSZ-jelentést Magyar Péterről - A hét...

képcím

Polt Péter a parlamentben reagált Magyar Péter hangfelvételére

képcím

Magyar Péter országjárásra indul, és újabb tüntetést...