Varga Judit szerint Magyar Péter nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő, gonosz ember

Startlap - Startlap
Legújabb bejegyzésében Varga Judit részletesen ír házasságáról, és azt állítja, Magyar Péter egy Signal csoportban fenyegette meg őt és Gulyás Gergelyt.

“Sokáig úgy gondoltam, hogy egykori borzalmas házasságom részleteit nem fogom megosztani a nyilvánossággal. Az elmúlt hetek történései miatt azonban tartozom annyival az engem mindvégig támogató családomnak, elsősorban szüleimnek, gyermekeimnek és testvérem családjának, hogy a Magyar Péter által súlyosan eltorzított, hamis magánéleti kép helyett a valóságot bemutassam. Arról a terrorról, amiben éltem, éltünk, elmondjam az igazat” – kezdte újabb Facebook-bejegyzését Varga Judit. 

A volt igazságügyi miniszter azután jelentkezett egy hosszabb poszttal  – kedden már másodszor  – , hogy volt férje, Magyar Péter reggel nyilvánosságra hozta a hangfelvételt, amit az ügyészségnek is átadott, hogy bizonyítsa korábbi, a “Völner-Schadl és társai” ügyben tett állításait, és amiben Varga Judittal beszélget a lakásukon.

Nem hagyhatom, hogy a lelkünket kétszer is megölje egy súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő, gonosz ember. Egyszer a folyamatos bántalmazás során, másodszor pedig a múlt elfedését célzó hazugságaival.

“Tartozom ezzel sok-sok olyan embernek is, aki hasonló helyzetben él és még nem találta meg a kiutat”  – folytatta posztját Varga Judit. 

Azt írja, a “saját személyiségétől és a múltja árnyékától menekülő, rettegő Magyar Péter mestere annak, hogyan futtasson párhuzamos forgatókönyveket a közönsége számára.”

“Magyar Péter ma segített nekem abban, hogy saját maga bizonyítsa be egy kiváló példával, milyen játszmákat játszott a mi életünkben és amelyek sajnos, a tavaly május 3-án kimondott válásunk óta sem szűntek meg a részéről. Mind a mai napig zajlanak. Mert a nárcisztikus személyiségzavaros ember nem tudja elviselni, ha csatát vagy háborút vesztett. Nem tudja feldolgozni, hogy az áldozat kiszabadult, hogy véget tudott vetni a rémfilmnek. A nárcisztikus düh és bosszú pusztító és kíméletlen. Se gyerekeknek, se barátoknak nem kegyelmez” – fogalmaz Varga. 

A volt igazságügyi miniszter állítása szerint Magyar Péter már több alkalommal fenyegette a hangfelvételek nyilvánosságra hozatalával, ebből most három esetet emelt ki. 

  •  “2023 márciusában, amikor már javában zajlott a válásunk napi magyarpéteres pszichothrillerje, nem sokkal a közös otthonból való kimenekülésem előtt egy szombat este (erre konkrétan emlékszem, de több alkalom is volt) a volt férjem azt mondta, ha elhagyom és továbbra is el akarok válni, akkor feljelent a Központi Nyomozó Főügyészségen és hangfelvételekkel fogja bizonyítani az állításait. Nehéz azt a lelkiállapotot visszaadni, miben lehet ilyenkor egy háromgyerekes anya, akit a saját konyhájában, az alvó gyerekei mellett az akkori házastársa ilyesmivel fenyeget (és még mennyi más aljasságot, lelki terrort alkalmazott, arra nincsenek szavak!).”
  • “Magyar Péterrel idén január elején közölték, hogy a Közútban és a Bankholdingban betöltött pozíciói meg fognak szűnni. Tudják, az ilyen típusú pozíciókból volt a hangfelvételeket készítő szabadságharcosnak havonta kb. 3,5-4,5 millió nettó bevétele. Péter ekkor, január 18-a körül egy ún. 24. óra elnevezésű Signal csoportot hozott létre, amelyben Gulyás Gergelyt és engem megfenyegetett, hogy ha nem állítjuk vissza azonnal az eredeti állapotot, akkor ellenséggé válik. (…) Gergő törölte magát a csoportból, Péter fenyegetéseire nem válaszoltunk, nem reagáltunk. Azt is írta Péter, hogy „Javaslom, húzzuk be a féket.” Mintha magától félt volna. Elképesztő, hátborzongató volt. Innentől kezdve január végéig naponta több típusú fenyegető és hízelgő üzenetet kaptam, illetve nagyban folyt a gázlángozás, ahogy 3-6-15-30 másodperc után eltűnő Signal üzenetekben fenyeget és becsmérelt, amit a saját személyiségi jogaim védelmében nem szeretnék itt közölni.”
  • “Amikor Dezső András, a HVG újságírója megkereste Pétert a rendőrségi jegyzőkönyv ügyében, Péter egy ideges üzenetet küldött nekem, amiben arra akart rávenni, hogy állítsam le őket és tisztázzam, hogy „semmilyen erőszak nem történt egy szokásos házastársi vitán kívül”. Harmadszor sem engedtem a fenyegetőzésének, erre sem válaszoltam semmit. Amikor kiraktam a kapcsolati erőszakos videót a Facebookra, úgy, hogy meg sem szólítottam benne, nagyon bepöccent és újra megfenyegetett. Nem voltam tehát meglepődve. Számítottam rá. De amit tett, az döbbenet. Arra nincsenek szavak.”

Varga Judit bejegyzését azzal zárta, hogy tudja még folytatni a történeteket. 

A volt igazságügyi miniszter korábbi posztjára Magyar Péter úgy reagált, Varga Judit a hangfelvételen elhangzott, a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt az ügyészségi meghallgatására időzítve. “Az ebben leírtak természetesen nem igazak, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásnak minősülnek.”

Varga Judit legújabb bejegyzése azelőtt jelent meg, hogy elkezdődött Magyar Péter keddi tüntetése. A NER-nek hátat fordító jogász kétszer is beszédet mondott, tudósításunk itt olvasható.

Címlapfotó: AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: Orbán vagy Magyar mondta?

képcím

Rogán: Ha Judit ezeket komolyan gondolta, akkor finoman szólva...

képcím

Gulyás Gergely: 200 millió euróra bírságolták Magyarországot