Vajna Tímea megsértődött kritikusain, miután magángéppel szállította orvoshoz a macskáját

Startlap - Startlap
Előbb megpróbált magyarázkodni, majd az ellenzéket okolta, akikről azt mondta, csak az irigység beszél belőlük.

Nagy port kavart Vajna Tímea három napja megosztott fotója, amely alatt megírta, hogy a macskáját megműtötték, ezért Andy Vajnától azt kérte, hogy magángéppel utaztathassa az Egyesült Államokba kis kedvencét. Az Instagram-bejegyzésre reagálva többek között az LMP-s Hadházy Ákos és Juhász Csaba állatorvos is kifejezte értetlenségét, majd a Jobbikos Szilágyi György a parlament hétfői gyűlésén egyenesen Orbán Viktornak vetette fel az esetet – írja az Index.

Vajna Tímea azóta törölte a kép alól a szöveget, illetve a hozzászólásokat is, majd hétfő este, szintén az Instagram-oldalán igyekezett tisztázni az esetet, s ezzel együtt üzent az őt kritikával illetőknek. A nő szerint „a baloldal által kreált botrány” alaptalan, hiszen januárig amúgy is Amerikában kellene tartózkodnia a zöld kártyája miatt, így nem különleges, hogy a macskáját is magával vitte. Nyomatékosította, a macska szeptemberben esett át egy műtéten, ami miatt nem lehet elkábítani az utazáshoz, így körbekérdeztek Andy baráti körében, hogy kinek van a legjobb gépe Európában. Ennek kapcsán kihangsúlyozta azt is, hogy az utazást nem közpénzből finanszírozták, mivel férje világhírű producer, saját vagyonnal és tehetős barátokkal.

Hadházyról és Juhász Csabáról azt írta, hogy „a legtöbb állatorvos elhatárolódik tőlük, és csak az irigység beszél belőlük”, majd hozzátette, „ennyit ezekről az emberekről!”

Üzenetét azzal a gondolattal zárta, hogy a baloldal nevetséges, és feltehetően nincs jobb dolguk annál, hogy a nő Instagram-oldalát nézegessék.

Ez is érdekelhet

képcím

Rejtélyes haláleset miatt gyászol Vajna Tímea

képcím

Mennyit tudsz a budai Vár különleges titkairól? Kvíz

képcím

Kárpátaljai énekesnő váltja Csobot Adélt az X-Faktorban,...