"Úristen! Milyen hely ez? Olyan, mintha egy kis üdülőfalu lenne" - íme Demcsák Zsuzsa budai otthona

Szomszédok Győrfi Pállal. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-09-18 13:56

Fotó: MTI/Mohai Balázs

“Úristen! Milyen hely ez? Olyan, mintha egy kis üdülőfalu lenne” – íme Demcsák Zsuzsa budai otthona

A Vacsorakirály péntek este adásba kerülő epizódjában Demcsák Zsuzsáé volt a séf szerepe, és ő (Kerényi Miklós Mátéval és Nyári Diával ellentétben) saját otthonában főzött. Így egyrészt megtudhattuk, hogy Győrfi Pállal gyakorlatilag szomszédok, és persze alaposan szemügyre vehetjük a házat. Fotók és további részletek itt.

“Eljött a búcsú ideje” – Vujity Tvrtko elhagyta az országot

Tvrtko péntek reggel megható bejegyzésben búcsúzott. Azt írta, bármerre is veti őt és családját a sors, megmarad “büszke horvátnak és büszke magyarnak, Magyarország büszke polgárának”. A teljes szöveget és távozása részleteit itt találod.

Palácsik Lillának sikerült egy bejegyzésen belül könnyezve megemlékeznie kisfia születéséről, férje kieséséről és a kanapéjuk új, “magas minőségű” kárpitjáról

Vajna Tímea testvére roppant szofisztikált bejegyzést tett közzé a minap az Instagramon: miután gyorsan letudta az érzelmes részeket Visváder Tamás konyhafőnökös szereplését és a hamarosan várható szülését illetően, egy akkora reklámot nyomott az arcunkba, hogy a fal adta a másikat. Íme a bejegyzés.

Várkonyi Andrea is koronavírusos lett, viszont nagyon hasonlít a wessexi grófnéra

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A műsorvezető betegsége makacs arcüreggyulladással kezdődött, majd jött egy félreérthetetlen tünet. Mivel nem tartja ízlésesnek, hogy ilyesmivel szerepeljen, idáig hallgatott az állapotáról. Szimptómáiról és arról, hogy van most, ebben a cikkben írnak.

Mindeközben egy ennél vidámabb hírt is találtunk ma Várkonyi Andrea személyéhez fűződően: felfedezték, hogy felettébb nagy hasonlóságot mutat  Zsófia wessexi grófnéval. Erről vannak fotók, amelyeket itt nézhetsz meg.

A kilakoltatott Bíró Ica éjjel lebontotta a közfalat, hogy visszajusson a lakásába, és eltorlaszolta a bejáratot

Csak nem akar a végéhez érni Bíró Ica hisztérikus ámokfutása a végrehajtókkal. A fitneszladynek van oka a bosszúságra, hiszen a helyrajzi számok összekeveredése miatt ismét költözködnie kell. Ugyanakkor egy olyan “megoldást” talált ki a helyzetre, amire még tőle sem számíthatott senki. Szerinte az akciójának nem kéne jogi következménnyel járnia, sajnos a megkérdezett jogász másként látja a helyzetet. Részletek itt.

Exkluzív interjú készült Várkonyi Andrással

Várkonyi András két év alatt három családtagját temette el: először 39 éves lánya és öccse hunyt el, most pedig az édesapja is. A színész a felesége, a fia és az unokája körében próbál megküzdeni a mindennapokkal. A Best magazin podcastinterjúinak sorában most őt kérdezték a tragikus veszteségeiről, és arról, hogyan lehet túlélni ezt az elképesztően nehéz időszakot. A teljes beszélgetés erre a linkre kattintva hallgatható.

A Klinika Elke nővére már 59 éves: mutatjuk, hogy fest most Barbara Wussow

Barbara Wusso egy színészházaspár első gyermekeként (szülei Klausjürgen Wussow és Ida Krottendorf) született 1961-ben. Ugyan a bécsi Képzőművészeti Akadémián végzett jelmeztervező szakon, mégis színésznő lett belőle. Hogyan alakult Wusso élete, mivel foglalkozik napjainkban, és hogy néz ki most? Ebből a cikkből minden kiderül.

“Ez az icipici kis ártatlan élet, aki alig 3 hónapja van közöttünk, mivel érdemelte ki ezt?!” – Tokár Tamás kisfia kórházba került 

Tokár felesége, a Nyerő Páros egykori szereplője megrázó posztban mesélte el, mi történt a gyermekükkel. Írását ide kattintva találod.

Diane Keaton sapkájánál ma már egyszerűen nem történhet jobb dolog

Fotó: Rodin Eckenroth/WireImage

Az örökké stílusos színésznő a közelgő elnökválasztás hatására egy elsőre tőle szokatlannak tűnő kiegészítőt választott. De amint elolvasod rajta a feliratot, máris egyértelmű, hogy ez a sapka bizony legalább annyira az övé, mint a nadrágkosztümök. És mi imádjuk őt ezért. Fotó és további részletek itt.

Mai nap hírei

A magyar kormány megtámadta az Európai Unió Bíróságán a Mobilitási Csomagot

demokrata.hu3 órája

Átnéztük a pécsi Elios-ügy aktáját: Páva Zsolt fideszes polgármester volt a projekt szekértolója

atlatszo.hu4 órája

Megérte várni - Végre teljesülhet Zalatnay Sarolta legmerészebb álma

femcafe.hu5 órája

COVID-19 és az 5G – összeesküvés-elméletek a közösségi médiában

gsmring.hu5 órája

7 dolog, amit megtehetünk tüdőnk egészségéért

szimpatika.hu6 órája

Kijevből rászóltak Szijjártó Péterre, hogy álljon le, mert rossz vége lesz

168ora.hu7 órája

8 film, amit kevés pénzből forgattak le, mégis hatalmas sikert arattak - Pedig senki sem hitt bennük

joy.hu10 órája

Nem baj, ha idén más lesz a karácsony!

eletforma.hu19 órája