Újra dolgozhat a magyar orvos, aki tönkretette egy angol gyerek életét

Egy hatalmas skandalumot kiváltó eset után, és az angol nyelv hiánya mellett is lehetősége lesz rá. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-05-09 18:51

Fotó: Getty Images

Dolgozhat Angliában a botrányos orvos

A doktort még 2012-ben azután függesztették fel, hogy egy négyéves kisfiúnak potenciálisan halálos adag karbolsavat adott be, mivel nem tudta rendesen elolvasni a gyógyszer angol feliratát. A megrendítő történetért csak ide kell kattintani.

Karácsony: A budapestieknek járnak az adatok

A főpolgármester azért reklamál, mert nem lehet hozzáférni a koronavírussal kapcsolatban olyan információkhoz, melyek megkönnyítenék a tisztánlátást. Hogy konkrétan miről is van szó, az ebben a cikkben fog kiderülni.

DK: Orbán a nyugdíjasok helyett az oligarchákat segíti

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány okozta válságban is elfeledkezett a nyugdíjasokról, helyette saját oligarcháit tömte ki „közpénzmilliárdokkal”. Az ellenzéki párt online sajtótájékoztatójáról errefelé lehet többet megtudni. 

„Rettegéssel nem tudnánk a munkánkat végezni” – mondja a dublini magyar orvos

Kalászi Marianna egy dublini kórház sürgősségi és baleseti osztályán dolgozik, ahol az utóbbi hetekben rengeteg koronavírusos beteg is megfordult. A magyar orvossal a 24.hu készített egy érdekfeszítő riportot, melyet itt lehet elolvasni. 

Karantén alá vonták a horvátországi Brac-szigetet

A magyarok egyik kedvenc adriai nyaralóhelyét vonták karantén alá a hatóságok a koronavírus-járvány miatt. A baj mértékéről ebből a cikkből tudunk tájékozódni. 

Őrizetbe vettek egy zsarolót a siófoki rendőrök

A férfi egymillió forintot követelt nőismerősétől, akivel egykor szorosabb kapcsolatot tartott fent. A nem túl gáláns úriember története és bukása errefelé fog kiteljesedni. 

Hiába a koronavírus, Fehéroroszországban óriási felvonulást tartottak

Aljakszandr Lukasenka immár negyedszázada kormányozza államát, és eddig sem sok beleszólást tűrt el, ha országáról volt szó. Még a koronavírus sem képes észhez téríteni, pláne akkor, ha úgy ünnepelhet, hogy 14 ezer ember gyűlik össze hozzá egy helyen. Részletek errefelé.

Európa leggazdagabb embere bukta a legtöbb pénzt a járvány miatt

Fotó: Getty Images

Elsősorban a luxuscikkek iránti kereslet visszaesése okén 30 milliárd dollárral csökkent a kontinens leggazdagabb vállalkozójának számító Bernard Arnault vagyona. Azért annyira nem kell őt siratnunk, mert még így is van mit a tejbe aprítania. Ebből a cikkből az is kiderül, mivel is keresi a kenyerét a szürke hétköznapokban, de arra is választ kaphatunk, mennyi is maradt a megfogyatkozott bankszámláján.

Mai nap hírei

Orosz Anna: Ha Kövér László több gyereket szeretne, ne szólaljon meg többet

del-buda.ezalenyeg.hu4 órája

Bajnokok Ligája: pontot szerzett a Ferencváros a Dinamo Kijev ellen

szeretlekmagyarorszag.hu5 órája

Dobrev Klára hazudik

demokrata.hu17 órája

Kövér László bejelentkezett A Szolgálólány meséje szereplőjének

konyvesmagazin.hu17 órája

Trópusi húsevő parazita jelent meg Amerikában

szimpatika.hu17 órája

Távozik a hasznaltauto.hu és a jofogas.hu marketingigazgatója

behaviour.hu18 órája

„Széttárt lábakkal várták, hogy teherbe ejtsék őket” – Szentesi Éva a lengyelországi abortusztiltásról

wmn.hu18 órája

Záporokkal, zivatarokkal jön a hidegfront

agroinform.hu19 órája