Újabb részletek derültek ki Sáfrány Emese és gyermeke apja szakításáról

Startlap - Startlap
Egy ismerősük szerint nem véletlen, hogy nem siettek az esküvővel. Bulvárösszefoglaló.

Újabb részletek derültek ki Sáfrány Emese és gyermeke apja szakításáról

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám közel négy év után, kevesebb mint egy évvel kisfiuk születése után jelentették be, hogy külön folytatják az életüket. A pár egyik közeli ismerőse nyilatkozott a szakítás hátteréről. Részletek.

Xantus Barbara 25 éves lányából vagány fiatal nő lett

Xantus Barbara és Szurdi Miklós húsz évnyi házasságából két gyermek született: 1997-ben Panna, majd hét évvel később Balázs Benjámin. Panna szülei pályájára lépett, filmekben és sorozatokban is dolgozott már. Bővebben.

Különleges utazással ünnepelte Majka kisfia születésnapját

Olivér hatéves lett, s egy ilyen komoly évfordulóhoz komoly ünneplés jár: rögtön két országba elvitték, és az első állomáson egy fontos eseményen is részt vettek családjával. Fotók és további részletek itt.

Várkonyi Andreát imádják a stábtagok

Mészáros Lőrinc felesége egy év kihagyás után állt ismét kamera elé műsorvezetőként. Szereplését komoly lelkesedés övezte munkatársai részéről, ő azonban nem kíván visszatérni a tévézéshez – állítja a Blikk. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Erzsébet királynő megtörte a csendet: “Nagyon fáradt vagyok”

Chris Jackson/Getty Images

A brit királyi család feje a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat munkatársaival társalgott a napokban, és ekkor derült ki, hogy a koronavírus hosszú távú tüneteivel küzd. Az elmúlt hónapokban folyamatosan betegeskedő uralkodó ugyanakkor egy jó hírrel is szolgált. További információkért katt ide.

Tóth Gabi megható közös képet mutatott kislányáról

Az utóbbi időben leginkább népnemzeti viseletei, nyíltan vállalt pártszimpátiája, illetve az ezzel kapcsolatos negatív kritikákra adott reakciói által a hírekbe kerülő énekesnő ezúttal egy teljesen politika- és matyómentes fényképet posztolt, amelyen Hannaróza látható, ahogy édesanyját öleli a természetben. Íme a felvétel.

Az Exatlon All Star nyerteseinek fogalma sincs, mire költsék a 15 milliót

Szente Gréta bele sem gondolt, hogy pénz is jár a győzelemmel, Jósa Danny pedig azt mondja, nem is fontosak számára az anyagiak. A két játékos a Mokka stúdiójában mesélt élményeikről és terveikről. Videó és további részletek itt.

25 kilót fogyott szívbetegsége miatt Faragó András

Előbb cukorbetegséget, majd kardiológiai problémákat diagnosztizáltak nála, ezért a Doktor Balaton színésze életmódváltás mellett döntött. Faragó András diétás titkairól és arról, hogyan tölti szabadidejét, itt írnak.

Iszak Eszter alig hitte el, hogy ő lesz a Mokka új műsorvezetője

A Topmodell leszek egykori szereplőjeként a tévéképernyők gyakori szereplőjévé váló Iszak megszólalni is alig tudott, amikor kiderült, nem azért csörgött a telefonja, hogy visszautasítsák jelentkezését, hanem épp ellenkezőleg. Iszak Eszternek azért egy másik akadállyal is szembesülnie kell még: a korán kelés nem tartozik az erősségei közé. Bővebben.

Megérkeztek az első képek Brooklyn Beckham és irgalmatlanul gazdag felesége rongyrázós esküvőjéről

Dominique Charriau/WireImage

Brooklyn Beckham szíve választottja, Nicola Peltz egy olyan családból származik, akiknek még Beckhaméknél is jóval több pénze van. Így talán nem olyan meglepő, hogy a hírek szerint mintegy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összegbe került, hogy örök hűséget fogadjanak. A 27 éves Peltz pedig csodaszép menyasszony volt. Galéria.

(Címlapkép: Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...