Újabb, nem várt fordulat Berki és Pamela kapcsolatában

Startlap - Startlap
Már egy mexikói szappanoperáért kiállt az ez a fejlemény.

Az elmúlt időszakban addig lehetett könnyen követni az Édes élet egykor volt párosának életútját, amíg szeptemberben szét nem váltak. Azóta viszont lassan áttekinthetetlenebb a sztori, mint maga a Háború és béke.

Mióta Pamela és Berki külön élnek, már már több témát szolgáltattak a magyar sajtónak, mint amikor együtt voltak. Kezdődött minden csendesen: elváltak, de jóba maradtak, már csak a kislányuk miatt is. Aztán Pamela panaszkodott Berkire, így megindult a sűrű, nem mindig kellemes üzengetés, és képbe jött az Ázsia expressz hősének új barátnője is. Mindemellett Pamela bíróságra vitte a gyerekelhelyezés ügyét is decemberben.

Most a legújabb fordulat már az, hogy a Fradi ex-vezérigazgatója nem áll szóba egykori kedvesével, helyette asszisztensén vagy jelenlegi párján keresztül kommunikál Pamelával. Mindezen persze utóbbi kellően kiakadt, és szóvá is tette a tévé nyilvánossága előtt:„Nehéz úgy, ha a hívásaim tiltva vannak. Attól pedig én messze vagyok, hogy a jelenlegi kedvesével vagy az asszisztensével kommunikáljam le a gyerekem érzelmi világát. Ha vele nem tudom megbeszélni, akkor döntök egyedül.” – nyilatkozta a Mokkának ma reggel.

 

Címlapfotó: TV2

 

 

Ez is érdekelhet

képcím

Damu Roland barátja megszólalt: "Két oltás ellenére műtüdőre...

képcím

A búcsúkoncertre már nem kerülhetett sor: így élt Kóbor...

képcím

Németh Kristóf új szakmában próbálja ki magát