Berki Mazsi egy 75 milliós luxusautót vezet

Startlap - Startlap
Egy különleges Mercedesből kiszállva fotózta le a TV2 székháza előtt a Blikk Berki Krisztián özvegyét, aki korábban még anyagi problémáira célozgatott. Bulvárösszefoglaló.

Berki Mazsi egy 75 milliós luxusautóval jár

A nyáron még a Borsnak arról beszélt, milyen egyedülálló anyaként családfenntartóvá válni, és nyilvánosan kijelentette,

mindent meg fogok tenni, hogy egy teljes értékű életet éljen a gyermekünk.

A Mercedes típusú kocsi, amellyel Berki Renáta péntek reggel a Dancing with the Stars miatt a TV2 székházába ment, arra enged következtetni, hogy az ígéretét betartotta. Mazsi érkezését a Blikk fotósa dokumentálta több mint fél tucat fényképpel. Íme.

Hódi Pamela elárulta, milyen plasztikai műtétje volt

Már áprilisban megtörtént a beavatkozás, amelyet “szándékosan nem vert nagydobra”, a Nyerő Páros egyik adásában viszont már nem titkolta a dolgot a közönség előtt. Na és vajon mi az, ami már nem eredeti Hódi Pamela testén? Ebből a cikkből megtudhatod.

Jázmin Viktória: Egy napon múlt, hogy engem vagy a szerveimet nem adták el

Az Interpol is nyomoz az emberkereskedelmi ügyben, amelynek majdnem a 2021-es Miss Universe Hungary győztese is az áldozata lett. Jázmin Viktóriát egy észak-macedóniai modellmunkával csalták csapdába, gyilkossággal fenyegették, elkábították, majd végül a hatóságok szabadították ki. A modellt rendkívül súlyosan traumatizálta az eset, a drámai történetről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Gelencsér Tímea egyetemre megy

A műsorvezető már kétszer is nekiugrott a felsőoktatásnak, de egyetlen képzést sem sikerült még befejeznie.

Olyan szerencsés voltam, hogy az élet belesodort ebbe az egész szakmába

– fogalmazott a Mokkában, ahol új terveiről kérdezték. Részletek.

Elsírta magát egy nyolcéves kislány II. Erzsébet megemlékezésén, miután a királynő sírjára tehette plüss corgiját

A királyi család karácsonyi ünnepségeinek helyszínéül szolgáló sandringhami kastélynál csütörtökön fogadták a gyászolókat. Az eseményt a jövőben legfeljebb csak azért tartják majd számon, mert ekkor jelent meg először wales-i hercegi párként Vilmos és Katalin. De a valóságban ennél sokkal érdekesebb volt az a jelenet, ami Katalin és a tömegben álló Elizabeth nevű kislány között zajlott le. Videó.

Karwai Tang/WireImage

Ugyan már egy hét telt el azóta, hogy a királynő eltávozott, a hazai sajtóban kisebb lendülettel, de továbbra is özönlenek a róla szóló cikket. Ebben a cikkben egy egyszerre mulatságos és aranyos válogatást találsz II. Erzsébet aranyköpéseiből. 

Nagy Ervin ritkán látott lánya, Lola már 12 éves

Lola 2010-ben, Nagy Ervin és Váczi Rozi közel tíz éven át tartó házasságából született. A színész nem gyakran mutogatja lányát, aki egyébként kifejezetten hasonlít az édesapjára, így mindenképp érdemes megnézni ezt a friss fotót.

Férjhez ment Nóci, és hosszú idő után először interjút adott

Czifra Noémi, az RTL Klub egykori műsorvezetője már közel húsz éve nem szerepel nyilvánosan, Palik Lászlónak azonban most sok idő elteltével először mesélt életéről. Megtudhattuk, hogy Nóci hét év után érezte elérkezettnek az időt, hogy igent mondjon gyermeke apjának. Ha kíváncsi vagy, mi történt Czifra Noémival, mióta eltűnt a tévéképernyőről, akkor itt folytasd az olvasást.

Horváth Boldizsár az új lemezén árulta el, hogy titokban elvált

A Kelemen Kabátban zenekar új lemezének egyik száma egy rejtett vallomás a Sztárban sztár leszek! korábbi versenyzőjétől. Horváth Boldizsár a válás okairól szűkszavúan nyilatkozott, ugyanakkor az is kiderült, hogy az ismerkedésbe komoly erőkkel vetette bele magát. Részletek.

Ki gondolta volna, de Blake Lively már megint gyermeket vár

Gotham/GC Images

Ryan Reynolds és Lively már három kisgyermeket nevelnek otthon, így nem kis meglepetést okozott, amikor a színésznő feszes miniruhája felfedte jókora pocakját a Forbes magazin konferenciáján. A terhesség hírét hivatalosan nem erősítették meg, de a fotók elég egyértelműnek tűnnek, és Blake Lively közölte:

Egyszerűen szeretek alkotni, legyen az sütés, történetmesélés, vállalkozások vagy emberek.

Bővebben.

(Címlapkép: TV2/press.tv2.hu)

Ez is érdekelhet

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

A kormánypropaganda úgy véli, Nagy Ervin a magyar Zelenszkij - a...

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...