Újabb képek jelentek meg Majkáék esküvőjéről: Tilla és Ördög Nóra is bejelentkezett

Startlap - Startlap
A háromnapos szekszárdi lagzin szemmel láthatóan roppant jó a hangulat. Nánási Pál és Hajós András is felbukkant. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

MTI/Vasvári Tamás

Újabb képek jelentek meg Majkáék esküvőjéről: Tilla és Ördög Nóra is bejelentkezett

A háromnapos szekszárdi lagzin szemmel láthatóan roppant jó a hangulat. Nánási Pál és Hajós András is felbukkant. Íme.

Dallos Bogi álomszép volt, amikor oltár elé állt: fotók a menyegzőről

Igen, mindenki most házasodik. A nagy napról az immár Puskás-Dallos névre hallgató házaspár majdnem egy tucat fényképet osztott meg, a férj és feleség sugárzik a boldogságtól, az előkészületek pedig a visszafogottság és a vidéki elegancia jegyében teltek. A képek itt nézegethetők.

Tudod, hol lakik Vilmos, Katalin és a gyerekek? Ebben a mesébe illő palotában

A házaspár Erzsébet húsz éve elhunyt húga, Margit snowdoni grófné egykori otthonába, egy négyszintes, húsz szobával rendelkező lakrészbe költözött a Kensington-palotába. Fotók.

Így vásárol zöldséget és gyümölcsöt a magyar: mutatjuk, mire, mennyit és hol költ az átlagvásárló

Robert Alexander/Getty Images

És azt is, hogy aztán mi kerül az asztalokra egy jellegzetes hazai háztartásban. Már ahol kerülnek rá a veteményeskert finomságaiból, mindig vannak még olyanok ugyanis, akik egyáltalán nem költenek se zöldségre, se gyümölcsre egy fillért sem saját bevallásuk szerint. Részletek.

Hogyan védheted meg az adataidat, ha feltörték a jelszavad?

Hiába tartunk be minden biztonsági előírást a regisztrációk, illetve a weboldalak használata során, mindez semmit sem ér, ha a hackerek feltörik az általunk használt szolgáltatók oldalát. Mit tehetünk ilyenkor, hogyan tudjuk ellenőrizni, hogy valóban veszélybe kerültek-e az adataink, és milyen eszközeink vannak a károk enyhítésére? Erről szól ez a cikk.

Ezek a világ legjobb egyetemvárosai: Budapest is rajta van a listán

Az élhetőség olyan fontos szempontjai, mint például a megélhetés, a légszennyezettség, vagy a közbiztonság mellett az intézmények színvonala is a vizsgálat tárgya volt. Az eredmény pedig egészen kedvezően alakult a régiónk számára: a magyar főváros a középmezőny élvonalában kapott helyett, és a közeli nagyvárosok egyike sem csúszott le az utolsó harmadba. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

A fiatal lány, akiről a Gellért-hegyi Szabadság szobrot mintázták, és ezzel megkeserítették az életét

“Tudja, sok méltatlan embernek tartok én pálmaágat” – fogalmazott Thuránszky Gaál Erzsébet egy interjúban, amely csak a rendszerváltás után jelenhetett meg. A hatalom gyorsan megfeledkezett az ápolónőről, valószínű, hogy a róla formázott szobornak még az avatóünnepségén sem volt jelen. Haláláig szoros kapcsolatban maradt ugyanakkor 14 méteres képmása alkotójával, ő tartotta keresztvíz alá gyermekét, és később karrierjében is segítette. A teljes történet ebben a cikkben olvasható.

A klímaváltozás valódi arca: sáskákat esznek az éhező madagaszkári gyerekek

Ez a történelem első olyan pusztító éhínsége, amelyet csak és kizárólag az ember okozta éghajlati átalakulás idézett elő. Tízezrek kényszerülnek arra jelenleg is, hogy állati takarmánnyal, kaktuszok leveleivel és rovarokkal tartsák életben magukat, és további százezrek vannak veszélyben az előrejelzések szerint. Köztük rengeteg gyermek, akik számára az alultápláltság visszafordíthatatlan testi károkat okozhat. És történik mindez úgy, hogy Madagaszkár lakossága szinte zéró mértékben járult hozzá a környezeti változásokhoz. Ugyan hajlamosak vagyunk a globális felmelegedést egyenlővé tenni az átlaghőmérséklet növekedésével, valójában a klímaváltozás lokális hatásai súlyos globális krízisekhez vezet, ilyen például a menekültválságot előidéző szíriai polgárháború esete. Bővebben.

Katalint és Meghant csuklóból lepipálja a 45 éves szaudi hercegnő, ha divatról van szó

Edward Berthelot/Getty Images

Deena Aljuhani Abdulaziz a világ alighanem legjobban öltözött előkelősége, egy igazi divatikon – ami egyáltalán nem meglepő, ugyanis a munkája is a drága ruhák körül forog. A háromgyermekes anya képes arra, amire nagyon kevesen: a konzervatív öltözködési szabályok maradéktalan betartása mellett nemcsak elegáns, hanem modern, trendi, és a saját, jellegzetes ízlését követi. Erre a linkre kattintva a szaudi hercegné ruhatárán túl az életébe is bepillantást nyerhetsz.

Nagy őszi pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy komoly bevételekre, fájdalmas kiadásokra, vagy éppen változatlan anyagiakra számíthatsz a következő időszakban a csillagok szerint? Akkor katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Így tér vissza betegségéből III. Károly király

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Károly király első beszéde Katalin hercegné diagnózisa óta:...