Majka bemutatott az újságíróknak az esküvőjén

Startlap - Startlap
Három napig tart a dinóm-dánom Dundika és Majka esküvőjén, rengeteg sztárt várnak a helyszínre. Heti bulvárösszefoglaló.

Majkának nem tetszett, hogy fotósok jelentek meg az esküvője helyszínén

MTI/Vasvári Tamás

Szekszárd déli határában található a Bodri Birtokon, amely 3 napot át csak a szerelmespáré és a vendégseregé. Az exkluzív helyszínen komoly biztonsági intézkedéseket hoztak, hogy avatatlan szemek ne lássák a lagzi helyszínét. Ennek ellenére készültek lesifotók, Majka nem túlzott örömére. Részletek

Rosszabbodott Metzker Viki állapota

A DJ szomorúan tudatta rajongóival, hogy a nyár utolsó hétvégéjét otthon kell töltenie, mivel rosszabbodott az állapota. Láza napok óta nem megy lejjebb, elég aggasztó a helyzet. Minderről itt olvashatsz. 

Kiderült, mi baja volt Schobert Norbinak

Schobert Norbit csütörtökön szállították kórházba, miután a reggeli órákban összeesett az otthonuk előtt. Rubint Réka másnap hosszú posztban adott hírt az állapotáról, elmondta, hogy már jobban van, azt viszont nem részletezte, hogy pontosan mi történt a férjével. Azóta édesanyja is nyilatkozott, mely itt érhető le

Titokban lefotózták Orbán Viktort római vakációján családjával

Dursun Aydemir/Anadolu Agency via Getty Images

A vacsora közben készült felvételen a miniszterelnök fia és felesége is kivehető. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár állítása szerint Orbán Viktor hivatalos látogatáson vanÍme.

Marsi Anikó túl jól néz ki újabban: egyesek plasztikai műtétre gyanakodnak

Alig pár hét alatt változott meg a híradós, akinek egy ismerőse a témáról nyilatkozva a pletykákat se nem cáfolta, se nem erősítette meg, ugyanakkor elárulta, milyen egyéb, természetes technikákkal tartja formában magát MarsiBővebben.

Csonka András közös fotót posztolt 70 éves nővérével

A legtöbben gyaníthatóan nem is tudják, hogy Csonka Andrásnak van egy 14 évvel idősebb féltestvére. Az egyébként remekül sikerült portrén túl szoros kapcsolatuk rejtelmei is nyilvánosságra kerültek. Fotó és további részletek itt.

Lesifotók: Mészáros Lőrinc egyre soványabban lépdel Várkonyi Andrea mögött

Felcsút volt polgármesterét alig ismerték fel, annyira lefogyott. A jegyesek éppen egy luxusszállodából igyekeztek egy jókora Mercedes felé, amikor a véletlen szerencsének köszönhetően dokumentálták őket. A fényképekhez erre a linkre kell kattintani.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra megmutatták, hogyan telik a nászút

A friss házasok Görögországban nyaralnakÍme.

Összeházasodott Rékasi Károly és Pikali Gerda

MTI Fotó: Illyés Tibor

A színész három éve kérte meg szerelme kezét, és nemrég egybe is keltek. Innen kiderül, hol tartották a lagzit

Vajna Tímea nagymamája csak az internetről tudta meg a lánykérést

Ide kattintva olvasható a nagymama reakciója, aki véletlenül értesült az eljegyzésről.

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Orbán: Minden magyarban van egy kis Petőfi

képcím

Tíz gyerek sérült meg az M1-es tömegbalesetben - képeken a hét...