Újabb fejleményei vannak Kero zaklatási ügyének

Lehet, hogy nem látnak napvilágot a Kerényi Miklós Gábor botrányairól szóló akták.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-12 14:34

Fotó: Facebook

Ha Kerényi Miklós Gábor nem vádolja meg árulással egykori barátját, a színházigazgató Lőrinczy Görgyöt, akkor elképzelhető, hogy nem kerülnek elő a titkos szexakták, amelyekben zaklatásairól vallanak a Budapesti Operettszínház munkatársai. A színház korábban közleményben Kero a Story magazinnak számolt be arról, miért törte meg hosszú idő után a csendet – írja az nlcafe.hu.

„Súlyos időszak volt ez, nem vagyok túl rajta, de már tudok róla beszélni. Eddig nyomás alatt tartottak, hogy ne szóljak” – mondta a rendező, aki hozzátette, hogy az eddigi szexuális zaklatást feltáró vizsgálatok egytől egyig eredménytelenül zárultak.

Az ügy pikantériája, hogy a Story úgy értesült, a vezetésnek terhelő bizonyítékai vannak az egykori művészeti igazgató ellen, azonban ezeket jelen pillanatban még nem hozzák nyilvánosságra.

„Kero és Lőrinczy György találkoztak az elmúlt időszakban, telefonon is beszéltek, később pedig személyesen is megállapodtak valamiben. Abban maradtak, hogy Kero rendezéseit továbbra is játssza az Operettszínház, a Kerényi ellen folyó belső vizsgálatot pedig anélkül zárják le, hogy jogi útra terelnék az ügyet” – árulta el az informátor.

A két fél tehát egyaránt a megegyezésre törekedett annak érdekében, hogy elkerüljék a botrányt, de Kero a nyilatkozatával felborította az állapotot.

Kerényi Miklós Gábor aztán bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott, majd hozzátette, mindezek ellenére nem érzi jogosnak, hogy még mindig rossz szemmel néznek rá abban a színházban, amit egykor az otthonának tekintett.

„Ezek nagy pofonok nekem. Nem akarok harcolni semmi ellen, csak azért küzdök, hogy rendezhessek, mert nekem az életem a színház, ezért érdemes élnem.”

Mai nap hírei

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu7 órája

Végéhez közelít a Dunaferr drámája

autopro.hu10 órája

Müller Cecília elárulta, mikortól válhat kötelezővé a koronavírus elleni védőoltás

life.hu10 órája

6,6 millió Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra az év végéig

168ora.hu11 órája

Egyre többen használják a DuckDuckGo privát keresőt

gsmring.hu11 órája

A szülő nők magukra maradtak a hálapénz eltörlése miatt?

wmn.hu12 órája

Hagyjuk-e sírni a babát?

szimpatika.hu13 órája

Katasztrofális sátrazásom története: laza vagyok, de ami sok, az sok, és ez bizony sok volt

she.life.hu14 órája