Újabb fejleményei vannak Kero zaklatási ügyének

Startlap - Startlap
Lehet, hogy nem látnak napvilágot a Kerényi Miklós Gábor botrányairól szóló akták.

Ha Kerényi Miklós Gábor nem vádolja meg árulással egykori barátját, a színházigazgató Lőrinczy Görgyöt, akkor elképzelhető, hogy nem kerülnek elő a titkos szexakták, amelyekben zaklatásairól vallanak a Budapesti Operettszínház munkatársai. A színház korábban közleményben Kero a Story magazinnak számolt be arról, miért törte meg hosszú idő után a csendet – írja az nlcafe.hu.

„Súlyos időszak volt ez, nem vagyok túl rajta, de már tudok róla beszélni. Eddig nyomás alatt tartottak, hogy ne szóljak” – mondta a rendező, aki hozzátette, hogy az eddigi szexuális zaklatást feltáró vizsgálatok egytől egyig eredménytelenül zárultak.

Az ügy pikantériája, hogy a Story úgy értesült, a vezetésnek terhelő bizonyítékai vannak az egykori művészeti igazgató ellen, azonban ezeket jelen pillanatban még nem hozzák nyilvánosságra.

„Kero és Lőrinczy György találkoztak az elmúlt időszakban, telefonon is beszéltek, később pedig személyesen is megállapodtak valamiben. Abban maradtak, hogy Kero rendezéseit továbbra is játssza az Operettszínház, a Kerényi ellen folyó belső vizsgálatot pedig anélkül zárják le, hogy jogi útra terelnék az ügyet” – árulta el az informátor.

A két fél tehát egyaránt a megegyezésre törekedett annak érdekében, hogy elkerüljék a botrányt, de Kero a nyilatkozatával felborította az állapotot.

Kerényi Miklós Gábor aztán bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott, majd hozzátette, mindezek ellenére nem érzi jogosnak, hogy még mindig rossz szemmel néznek rá abban a színházban, amit egykor az otthonának tekintett.

„Ezek nagy pofonok nekem. Nem akarok harcolni semmi ellen, csak azért küzdök, hogy rendezhessek, mert nekem az életem a színház, ezért érdemes élnem.”

Ez is érdekelhet

képcím

"Olyan országban térdelgessenek, ahol erre igény van" - Schmidt...

képcím

Szlávik szerint csak ez akadályozza meg a harmadik hullámot

képcím

Kövér László őrségét 140 millióból öltözteti fel Fenyő...