Kiemelt Hírek 2018. április 20.

Úgy tűnik ő Hódi Pamela új párja

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 20.
Valószínűleg Berki Krisztián is nagyon jól ismeri gyermeke anyjának választottját, hiszen évekkel ezelőtt ő volt a főnöke.

A Bors információi szerint Hódi Pamela új szerelme megint egy “zöld-fehér” férfi, Tóth Bence focista. A 28 éves, szolnoki születésű sportoló jelenleg az NB I-es Mezőkövesd játékosa. A középpályás 2008-ban került a Ferencvároshoz, épp akkor, amikor Berki Krisztián volt a klub vezérigazgatója.

Amikor Tóth 2009-ben az U20-as válogatott tagjaként világbajnoki bronzérmes lett Egyiptomban, még sokan azt gondolták, hogy komoly karrier vár rá. A jóslatok nem igazolódtak be, a Fradi után csak kisebb klubok foglalkoztatták.

Tóth Bence (Fotó: Facebook)

 

“Nagyon szeretem, hogy magam érem el a céljaimat, mert tudom, ezt senki sem veheti el tőlem. Felszabadultam a szakítás óta, nagyon megerősödtem, ami a munkámban is meglátszik, ugyanis a napokban debütál az új ruhakollekcióm is” – magyarázta  Pamela, aki sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a lap értesüléseit.

Annyit elárult, hogy már két éve ismerik egymást, de csak az utóbbi hónapokban merült fel, hogy több is lehetne a dologból. “Többször kerültünk közös baráti társaságba, ahol nagyon sokat beszélgettünk egymással, és akkor jöttünk rá, hogy több ez, mint barátság” – árulta el Pamela, aki egyelőre félti a nyilvánosságtól bimbózó románcát.

“Szeretném őt óvni, nem lételemem, hogy állandóan azt bizonygassam az egész országnak, hogy boldog vagyok. Annyit elárulhatok róla, hogy mindenben igazi társként áll mellettem, minden harcomban és sikeremben ott van és ott is lesz.”

Címlapkép: Instagram

Keresés az oldalon