Tragédia az 54-es főúton: egy nyolcéves kislány életveszélyes sérüléseket szenvedett, édesanyja meghalt

Tegnap este Jakabszállás és Bócsa között két személyautó ütközött. A balesetnek egy halálos áldozata van, ketten pedig életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-23 11:06

Az 54-es főúton vasárnap este autóbaleset történt: Jakabszállás és Bócsa között egy fekete Mercedes egy Nissan személyautóval ütközött, írja a 24.hu. A lap értesülései szerint az egyik gépkocsiban egy budapesti család utazott, a másikban pedig egy magyar és egy svájci férfi ült.

Az édesapa ki tudott mászni a gépjárműből, de nyolcéves kislányát és párját a tűzoltóknak kellett feszítővágóval kiszabadítani. Az édesanya életét vesztette, a gyermek életéért pedig jelenleg is küzdenek az orvosok.

“A balesetben öten megsérültek. A mentők elmondása alapján két embert könnyű két ember pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett. A műszaki mentést végző kiskőrösi és kiskunhalasi hivatásos, valamint a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók az elhunytat és az egyik sérültet feszítővágóval tudták kiszabadítani” – mondta Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A Bács Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője megerősítette az anyuka halálát, és elmondta, hogy Kiskőrösi Rendőrkapitányság még vizsgálja a baleset körülményeit.

Címlapkép: Google

Címkék:

Autóbaleset

Mai nap hírei

Annak köszönheted, hogy életben vagy, hogy még nem találkoztál ezzel a tízéves kisfiúval

unilife.hu6 órája

Melania Trump ruhájával üzent az egész világnak

joy.hu7 órája

Újabb részletek! Megszólalt Galambos Lajos ügyvédje

metropol.hu14 órája

Ilyenkor a legnagyobb a szívinfarktus kockázata

napidoktor.hu16 órája

Leváltották a külügy helyettes államtitkárát

168ora.hu17 órája

Hegynek felfelé halad tovább a forint

tozsdeforum.hu18 órája

Nagy siker a magyar maszk

demokrata.hu19 órája

Hemzseg a hibáktól a Xiaomi új csúcsmobilja

gsmring.hu19 órája