Történelmi találat: megszerezte első gólját Cristiano Ronaldo a Juventusban

Startlap - Startlap
Idő előtt ért véget az első edzőmeccs, amin a portugál pályára lépett, de így is góllal debütált.

Csak 72 percig tartott az a mérkőzés, amin Cristiano Ronaldo bemutatkozott a Juventusban, mert 18 perccel a meccs vége előtt a szurkolók berohantak a pályára.

De ami ennél is fontosabb: 15 ezren láthatták előben, ahogyan Cristiano Ronaldo megszerezte első gólját a torinóiaknál a hétvégén. A zebra csíkos alakulat házon belül játszotta első felkészülési meccsét: az U19-es csapat volt az ellenfél a Villar Perosa-i pályán – számolt be az Index.hu.

A portál információi szerint a szurkolók percek alatt elkapkodták a jegyeket, amikor kiderült, hogy az ötszörös aranylabdás pályára lép a találkozón. Mint arról korábban is beszámoltunk már, akkora az érdeklődés a protugál klasszis iránt, hogy még a klub stadionját is kibővíthetik miatta. Ronaldo a rajongást már a 8. percben góllal hálálta meg: Bernardeschi tanári indítása után már csak a kapust kellett mattolnia.

A mérkőzés során Dybala kétszer, Marchisio egyszer vette be a fiatalok hálóját, így 5-0-val zárult a mérkőzés a 72. percben. A korábbi évek tapasztalataiból kiindulva várható volt, hogy nem játszák végig a 90 percet a csapatok, ugyanis a szokásos év eleji meccs mindig a szurkolók pályára rohanásával ér véget.

Ez is érdekelhet

képcím

Lerobbantak Rubint Rékáék Budapesten, majd letolták a buszt az...

képcím

A Csengetett, Mylord? főszereplője a brit sajtónak: "Én vagyok...

képcím

Erzsébet királynő megnevezte utódját és üzent "a...