Lerobbantak Rubint Rékáék Budapesten, majd letolták a buszt az útról

Startlap - Startlap
Nem volt zökkenőmentes a fitneszcsalád reptéri hazaútja; otthonról osztott meg egy képet újszülött kislányáról Cristiano Ronaldo; szakított Árpa Attila és 19 évvel fiatalabb párja. Bulvárösszefoglaló.

Lerobbantak Rubint Rékáék Budapesten, majd letolták a buszt az útról

Zanzibárról érkezett vissza Budapestre a családjával Rubint Réka, azonban a reptérről nem ment zökkenőmentesen a hazaút: lerobbantak a Móricz Zsigmond körtérnél. “Milyen jó, hogy sportos család vagyunk” – kommentálta a történteket a fitneszguru. Itt látható videón, ahogyan együtt letolják az útról a kisbuszt.

Otthonról osztott meg egy képet újszülött kislányáról Cristiano Ronaldo

Hazatért a kórházból Cristiano Ronaldo kislánya, és kedvese, Georgina Rodriguez. A focista hétfő este egy közleményben tudatta, hogy az ikrekkel terhes feleségénél beindult a szülés, ám csak a kislányuk volt egészséges, a kisfiuk a világrajövetel közben elhunyt. Most, amikor már otthonról jelentkezett be, egy édes kép mellett azt is elmondta, rendkívül hálásak a támogatásért, amit kaptak. Íme.

Árpa Attila és 19 évvel fiatalabb szerelme szakítottak

A TV2 újra elindítja A Nagy Ő című műsorát, melynek főszereplője a pletykák szerint Árpa Attila lehet. Ez azért is érdekes, mert mindenki úgy tudta, hogy boldog párkapcsolatban él Czakó Alexandra színésznővel. A legfrissebb sajtóinformációk azonban épp az ellenkezőjéről szólnak. Részletek.

Fresh Andi paróka nélkül lépett a kamerák elé

A mellrákból kigyógyult énekesnő a Szerencsekerék című vetélkedőben mérettette meg magát, ahol arról is mesélt, hogyan győzte le a betegséget. Andi büszkén mutatta meg rövid szőke haját. A felvételt ezen a linken találod.

Kiderült, mire költi a nyereményét az Exatlon All Star győztese, Szente Gréti

Két héttel ezelőtt nyerte meg a versenyt, most nyilatkozott arról is, hogy mire költi a pénzt. Innen te is megtudhatod.

Mike Tysont felidegesítette egy részeg utas a repülőn, ezért véresre verte

A részeg utas állítólag folyamatosan provokálta az 55 éves bokszolót, amit Mike Tyson eleinte nyugodtan viselt, aztán többször megütötte a férfit. Az esetről fotó (egy kattintásra) és videó (két kattintásra) is készült. Bővebben.

Felavatták a Törőcsik Mari parkot a Feneketlen-tónál

Az év elején benyújtott javaslat egyhangú támogatással, mindössze két hónap alatt jutott el a valóra válásig. A Bodrogi Gyula és Udvaros Dorottya megemlékezésével zajlott, egy emlékfa ültetését is magában foglaló ünnepségről ezen a linken találsz fotókat.

Kislányt vár Nicolas Cage és 27 éves felesége

Fotó: JC Olivera / AFP

Nicolas Cage és felesége, Riko Shabata január elején jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Az 58 éves színész a minap Kelly Clarkson műsorának vendége volt, ahol nemcsak a baba nemét, de a nevét is elárulta a közönségnek. Ha érdekel, erre a linkre kattints.

Horváth Tamás így emlékszik az első milliójára

Horváth Tamásék otthonában a minap Pixa vendégeskedett, 50 kérdést tett fel az énekesnek. Ezek közül az egyik az volt, emlékszik-e még arra az évre, amikor az első millióját kereste. A válaszát ebben a cikkben idézik.

15 éves kora óta együtt van szerelmével a Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna

Patai Annát még 2010-ben ismerhette meg az ország, amikor az akkor még csak 11 éves kislány fellépett a Megasztár színpadán. Korábban már beszélt szerelméről, Bencéről, akivel 15 évesen, a középiskolában jöttek össze. A szerelmük azóta is töretlen, amit egy friss fotó is bizonyít. Itt megnézheted.

Címlapkép: Smagpictures.com / Szabolcs Birton

Ez is érdekelhet

képcím

"Tiszta marad a priuszom" - reagált Árpa Attila a drogügyben...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...