A Csengetett, Mylord? főszereplője a brit sajtónak: "Én vagyok Magyarország Elvis Presley-je"

Startlap - Startlap
Angliában címlapsztori lett a sorozatot övező elképesztő magyarországi rajongótáborból, ami annyira meghatotta Jeffrey Hollandot, hogy elsírta magát amikor nálunk járt. Bulvárösszefoglaló.

A Csengetett, Mylord? főszereplője a brit sajtónak: “Én vagyok Magyarország Elvis Presley-je”

Jeffrey Holland, vagyis “James” a Daily Star című bulvárlap vasárnapi kiadásának címlapsztorijává vált a harminc éve véget ért sorozat letörhetetlen lelkesedésű magyar rajongóinak köszönhetően. Holland egyáltalán nem neveti ki magyarországi népszerűségét, 2016-os látogatása idején sírva fakadt a meghatottságtól. Bővebben.

Rúzsa Magdi az egész családját “beszervezte” hármas ikrei gondozásába: “Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni”

Két és fél hónapos kisbabáinak már látványosan különböző a személyisége, és habár az énekesnő aludni a szülés óta nem nagyon szokott, végtelen szeretettel beszél gyermekeiről. A legmeglepőbb talán, hogy Rúzsa már nyári koncertjeire készül. Interjú.

Kovács Kokó István egy képen mutatta meg négy fiát

Az 50 éves elmúlt olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó negyedik gyermeke néhány héttel ezelőtt jött világra. A rendkívüli csoportkép mellé Kokó annyit írt:

Nem kérdés hogy az összes megszerzett címem közül az Apára vagyok a legbüszkébb…

Fotó.

G.w.M. felesége a tévében énekelt, és kiderült, hogy nagyon jó hangja van

Nagy Melanie Nő Comment műsorában vonult fel a színpadra, de úgy, mint egy profi, és adta elő Alicia Keys If I Ain’t Got You című számát. Állítása szerint már 10 éve nem énekel, de annak idején tehetségkutatókban is szerepelt. Videó.

Cristiano Ronaldo kisfia halála után nem lép pályára 

Gonzalo Arroyo MorenoGetty Images

Nem lesz jelen a gyászoló édesapa a Manchester United és a Liverpool mérkőzésén, a liverpooli szurkolók viszont megható közös performansszal készülnek a meccsre a haláleset miatt. Ronaldo hétfőn jelentette be, hogy ikergyermekei egyike nem élte túl a szülést. Részletek.

Horváth Gréta kifakadt a zöldségek árain: “Kerekedik a szemem”

Az utóbbi időben a válásán kívül életmódváltásával szereplő Horváth új diétájával szerepelt a Mokka stúdiójában, ennek kapcsán hozta fel a bevásárlás témáját. Videó.

Magas fölénnyel nyerte Majka a magyar tévések népszerűségi versenyét

Izgalmas listát tettek közzé a magyar internetezők elmúlt egy évi keresési adatai alapján. A top 10-es rangsor még gyakorlott tekintetek számára is tartalmaz kisebb meglepetéseket. Íme.

Cuki fotók Tóth Gabi kislányáról, aki egy dologban biztosan az apjára ütött

A több mint kétéves Hannarózáról ezúttal édesapja, Krausz Gábor posztolt, előbb a szentendrei vízpartról, majd megmutatta, hogyan készülődött kislánya a húsvéti ünnepekre. Galéria.

Pásztor Anna vallomása: “Volt két másik pici baba, akik sajnos nem születtek meg”

16 évesen tudta meg, hogy nem Bereményi Géza a vérszerinti édesapja, első gyermeke születését követően pedig depresszióba esett, korábbi vetélései miatt:

Olyan mértékűen fájt a lelkem emiatt, hogy nagyon nehéz volt belemenni a szülésbe, olyan nagyon meg akartam tartani Benjikét, hogy összezárt a szervezetem, alig tudták kioperálni őt.

Pásztor Anna Palik Lászlóval beszélgetett, a fenti témákon túl arról, mit tanácsolna leendő unokáinak, és megmutatta új autóját. Interjú.

Soha még ilyen különleges képek nem készültek Vilmosról és Katalinról

David Rowland PoolGetty Images

Eddig nem látott fényképek jelentek meg a hercegi pár nyolc napon át tartó karibi körutazásáról, amelyről már eddig is remek felvételek érkeztek Katalin hercegné kiváló ruhaválasztásainak köszönhetően. Vilmos és Katalin egy merőben új oldalukat mutatják meg a mostani képeken. Galéria.

(Címlapkép: TV Times via Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása