Erzsébet királynő megnevezte utódját és üzent "a rottweilernek"

Startlap - Startlap
Trónra lépésének hetvenedik évfordulója alkalmából közleményt adott ki mindannyiunk kedvenc királynője, a brit történelem rekorder uralkodója. Bulvárösszefoglaló.

Erzsébet királynő megnevezte utódját és üzent “a rottweilernek”

A 96. évében járó Erzsébet a trónra lépése 70. évfordulójára közleményt adott ki, amelyben a trón sorsán túl először foglalt nyilvánosan állást Kamilla ügyében. Károly herceg feleségének személyét és státusát nemcsak a királyi család berkein belül, hanem a brit lakosság körében is heves viták övezték. A helyzet úgy áll, hogy Kamilla, akit Diana bizalmas körökben rendszerint úgy emlegetett, “az a rottweiler”, mégis királynő lesz Károly oldalán. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Erzsébet az évezredes angol-brit monarchia rendkívüli rekordere, hiszen soha még senki nem regnált olyan hosszú ideig a brit történelem során, mint ő. Mindannyiunk kedvenc uralkodója nemcsak az Egyesült Királyság és a Nemzetközösség királynője, hanem a pudingszínű ruhaujjakba bujtatott integetéseké is. Ebben a cikkben Erzsébet előtt hetven év hetven darab ikonikus integetésével tisztelegnek, amelyeket egyetlen gifben fűztek össze.

Hatalmasra gömbölyödött Nádai Anikó terheshasa

A műsorvezető két hete jelentette be, hogy gyermeket vár vőlegényétől, Hajmásy Pétertől. A pocakos fotót a boldog kismamáról Hajmásy születésnapja alkalmából osztották meg a hasonlóan mosolygós kispapa büszke kommentárjával. Íme.

Kovács Kokó István elmesélte, milyen az élet Svájcban

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó Palik László műsorába Lausanne-ból jelentkezett be, ahol jelenleg a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség főtitkáraként dolgozik. Kiderült, hogy a csupán négyéves Zalán a svájci szokásoknak megfelelően már iskolás, méghozzá egy “nagyon komoly” intézményben, Kokónak akadnak nyelvi nehézségei, és negyedik gyermeke heteken belül megszületik. Interjú.

Horváth Gréta nagyon lefogyott

A válófélben lévő édesanya, aki sokáig küzdött súlyfeleslegével, közösségi oldalán mutatta meg, hogy teljesült a nagy vágya, és immár S-es ruhákat hord. Fotók.

“A nagy visszatérésen dolgozom” – Születésnapi interjú a 40 éves Caramellel

MTI/Mónus Márton

Huszonkét évesen, amikor megnyerte a Megasztár második évadát, egészen más jellegű karrierről álmodott, mint amilyen utat végül bejárt. Régi számait sokáig meg se tudta hallgatni, de mára ezeknek a daloknak is megtalálta a helyét. Az nlc.hu zenéről, a készülő új albumról és musicalról, a megasztáros barátságokról, apaságról, tervekről, az öregedéről és felesége Instagramjáról beszélgetett Molnár Ferenc Caramellel. Bővebben.

Lagzi Lajcsi: Valóban tulajdonomban álló ingatlanok hirdetéseit találták meg

Alig néhány napja mondták ki hivatalosan is a válást, de a trombitaművész már neki is látott boldogasszonypusztai birtoka eladásának. Lajcsi nem először próbál megválni a több milliárdot érő komplexumtól, korábbi hibájából tanulva taktikát váltott. Lajcsi szűkszavú nyilatkozata a hírről itt olvasható, itt pedig megnézheted a szóban forgó hirdetéseket.

Schobert Lara és Rubint Réka közös ruhatárból öltözködik: “Mindig anyukám választotta ki a ruháimat, nem bántam”

Nehéz elhinni, de Lara, aki modellkedéssel is foglalkozik, és akár sokat mutató képeket is feltesz magáról, régebben túlméretezett ruhákban járt, hogy elbújhasson a világ elől. Stílusa azóta megváltozott, de vásárolni továbbra sem szeret, édesanyja mellett viszont erre nincs is nagyon szükség. Ha érdekelnek Lara és Réka öltözködési titkai, akkor erre a linkre kattints.

Palya Bea 3 éve nem hord télikabátot: “Szeretek egybeolvadni a természet csodáival”

Palya Bea szerint elég, ha leküzdjük a hideggel kapcsolatos negatív gondolatokat, és utána élvezhetjük a jótékony hatásokat. Az énekesnő a Sztárban Sztár! vasárnap induló új évadában szerepel majd, ennek apropóján a Tények stábja otthonában beszélgetett vele. Miután végignézték a gyerekkori fotóalbumot, kimentek az erdőbe sétálni, Palya Bea szigorúan kabát nélkül. Videó.

Jakupcsek Gabriella: A férfiakat kiherélte a metoo

Jakupcseket a péntek esti Partizán vendégeként többek között a közmédia hatalmi struktúráiról, a metoo-mozgalomról, a kereskedelmi média mechanizmusairól, valamint a Gattyán Györggyel készített interjújáról kérdezték. Ide kattintva kattintva beleolvashatsz a beszélgetésbe, de az egész adást is megnézheted.

Sosem láttunk még olyan tortát, amit Cristiano Ronaldo kapott a születésnapjára

Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage

A portugál válogatott csapatkapitánya a hétvégén ünnepelte a harminchetediket, és erről egy fényképpel jelentkezett. A fotón párja, Georgina Rodriguez társaságában látható, előttük pedig az asztalon fekszik a gigantikus sütemény, amit ránézésre Rodriguez süthetett, és nehéz megállapítani, hogy vajon mi lehet ez. Bővebben.

(Címlapkép: Joe Giddens – by WPA Pool/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

Rácsok mögött marad Galambos Lajos

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi