Több zúzódást is elszenvedett Varju László a tévészékházban

Startlap - Startlap
A DK országgyűlési képviselőjét kórházba kellett szállítani a történtek után.

Látleletet vetettem fel, és az orvosi szakvéleményben ott áll, megragadás nyomokkal volt tele a felső testem – mondta a Magyar Hang megkeresésére a hétfőn az MTVA-székházban történtek kapcsán Varju László, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője.

 Csak pénteken derül ki, hogy megrepedtek-e a bordái

A DK-s politikus a Magyar Hangnak elmondta, szerencsére semmije nem tört el az atrocitás alatt. „Több bordám zúzódott, ám az csak a pénteki kontrollon derül ki, nem repedt-e meg valamelyik. Nagyon nehezen lélegzem, és egy-egy nagyobb levegővételnél kellemetlen szúró érzésem van. Ráadásul a térdem is zúzódott, szigorú pihenést írt elő számomra az orvos. Természetesen ettől függetlenül ott leszek a pénteki tüntetésen, illetve szombaton Újpesten, ahol a DK jótékonysági akció keretein belül ételt és ajándékot oszt a rászorulóknak. Ugyanakkor a vidéki meghívásoknak nem tudok eleget tenni” – árulta el Varju László.

Feljelentést is tett

A DK politikusa kijelentette, folyamatban van a hétfői bántalmazása miatt a feljelentés ismeretlen tettes ellen.

Egyrészt a képviselői munka akadályoztatása miatt tettünk feljelentést többen, míg testi sértés miatt én fordultam a rendőrséghez

– tette hozzá Varju László.

A mentőket sem engedték be hozzá

Hétfőn az MTVA-székházba bejutó ellenzéki képviselők közül Hadházy Ákost a fegyveres biztonsági őrök szó szerint kidobták az épületből, de Szél Bernadettet is kilökdösték. Varju László dulakodásba keveredett az őrökkel, akik leteperték. Mentőt hívtak hozzá, ám ők sem jutottak be hozzá, ahogy képviselőtársai sem. Amikor aztán bejutottak a mentősök, kórházba szállították – írja a Magyar Nemzet egykori újságíróit tömörítő portál.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán: A Jobbik hűségesküt tett Sorosnak, Mekk mesterekkel...

képcím

Lázár szerint a Fidesz elveszítette választói bizalmát

képcím

Kifogyott az ukrán repülőből az üzemanyag, többen meghaltak