Lázár szerint a Fidesz elveszítette választói bizalmát

Lázár János nagyinterjút adott, amelyben odaszúrt a Fidesznek, valamint Horthy Miklósra is kitért. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-06 19:06

Fotó: MTI/ Rosta Tibor

Lázár beszélt a választási vereségről, Horthy iránti tiszteletéről, sőt Orbán valóságérzékeléséről

Lázár János nagyinterjút adott egy hódmezővásárhelyi hírportálnak, amelyben többek között az önkormányzati választás eredményéről, az Egy Ladában Lázárral sorozat jelentőségéről beszélt, valamint elmagyarázta, miért vitt virágot Horthy Miklós sírjára. A beszélgetés legérdekesebb részleteit ide kattintva ismerheted meg.

A nemzetstratégiai jelentőségű 888.hu nemes egyszerűséggel leköcsögözte Gulyás Mártont 

A 888.hu is lehozta a hírt, miszerint az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kér Gulyás Márton aktivistára, amiért összefestékezte az Állami Számvevőszék épületét. Igen ám, de a nemzetstratégiai jelentőségűvé minősített Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz kötelékébe tartozó portál finoman szólva durva címet adott a cikknek. Ha érdekelnek a 888 korábbi problémás írásai, valamint mostani remekbeszabott címadásuk, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Brutális videó készült a tűzvész sújtotta Ausztráliában: állatok elszenesedett tetemei tornyosulnak az út szélén

Mintegy félmilliárd állat pusztulhatott bele az Ausztráliában tomboló erdő- és bozóttűzbe. A lángok által egyik legdurvábban érintett területre, Batlow településére vasárnap érkezhettek vissza a lakók. Ekkor készült az itt látható fájdalmas felvétel, amelyen bemutatják, hogyan sorakoznak a halott állatok koromfekete tetemei egy út mentén.

Lehet, hogy a megalázó körülmények miatt lett öngyilkos a kelebiai posta vezetője

Az Index szerint az öngyilkos postavezető egy levélben a munkahelyét hibáztatta halála miatt. Ugyanakkor egy ennek ellentmondó tartalmú levél is kering, amelyet a hírek szerint a vezérigazgató írt a dolgozóknak.

Figyelem! Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Varju Lászlót vallomást tett a Központi Nyomozó Főügyészségen

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Választás rendje elleni bűntett, illetve garázdaság vétsége és súlyos testi sértés bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn Varju László DK-s országgyűlési képviselőt. A képviselő támogatói az épület előtt várták Varjut, aki a kihallgatás után nyilatkozott az eseményekről. Az alábbi cikkben videót találsz erről, valamint részletesen ismertetik a Varju elleni vádak hátterét.

Különböző évtizedben született meg az indiai ikerpár két tagja

Legalábbis amennyiben a mostani új évet egy új évtized kezdetének tekintjük. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan tudtak ilyen jól időzíteni a bébik, és videót is találsz a picikről.

Több mint egy tucat dolgozót elbocsátottak, és egy időre lehúzza a rolót az egyik leghíresebb budapesti étterem

A Március 15. téren található, 1904-ben alapított Mátyás Pince Étterem zár be, ennek okairól itt tájékozódhatsz.

 

Megválna az állam a legendás magyar márkától

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő az egyik legismertebb, nívós magyar vállalatot kínálja eladásra.

Videón, ahogy Csehországban kifütyülik az operába érkező Orbán Viktort

A frissen felújított prágai Állami Opera vasárnap esti megnyitójára a magyar miniszterelnök is hivatalos volt. Orbán Viktor lányával érkezett az eseményre, majd a saját Facebook-oldalára felkerült erről egy videó. Ezen azonban szellemes módon csak zene hallatszik a háttérben, így az, hogy az épület előtt az autóból kiszálló kormányfőt milyen hangos nemtetszésfogadta, nem tűnik fel. Van azonban egy másik videó, amelyen már nem némították el a cseh tüntetőket. A két felvételt erre a linkre kattintva találod.

Elég durva összeggel toldják meg a kormányzati propaganda büdzséjét

Fotó: MTVA/Bizományosi/ Róka László

A Miniszterelnöki Kabinetiroda egy figyelemre méltó összegű szerződést kötött a kormányzati intézkedések népszerűsítését szolgáló kommunikációs feladatokra. Újabb komoly kampányok kezdődhetnek – ezekről, a szerződés további részleteiről, valamint arról, mennyibe költöttünk tavaly a kormányzati pr-ra, ebben a cikkben írnak.

Mai nap hírei

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu19 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu19 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu19 órája