Kiderült, ki nevelheti tovább Terry Black gyerekeit

Startlap - Startlap
Lánya találta meg a végakaratát, amiből egy kiemelt fontosságú részt hoztak nyilvánosságra. Heti bulvárösszefoglaló.

Terry Black lánya megtalálta a végrendeletet

Terry Black jó barátja, Mónika számolt be arról, hogy a másfél héttel ezelőtt elhunyt művész lánya, Fanni megtalálta édesapja végrendeletét. Mónika ebből egy nagyon fontos részletet elárult, és arról is beszélt, hogy milyen nagy a gyermekek fejében a “zűrzavar”, mióta magukra maradtak. A teljes nyilatkozat itt olvasható.

Vajna Tímea elárulta, mekkora összeget utalt Zentének

Andy Vajna özvegye szeretett volna segíteni az izomsorvadásos kisfiúnak, ezért eladta pár személyes tárgyát, és abból adakozott. Csütörtökön fontosnak tartotta tisztázni, hogy mekkora összeggel járult hozzá Zente gyógykezeléséhez. Vajna Tímea Facebook-bejegyzését itt találod. 

Egy kép buktatta le, ki Meghanék dadusa

Harry herceg és Meghan hercegné pár napja utazott el Afrikába, ahová magukkal vitték kisbabájukat, Archie-t is, akinek az oldalán megjelent egy titokzatos hölgy. Mindeddig nem találkoztak vele még a legvérmesebb lesifotósok sem, ezért váltott ki óriási érdeklődést a jelenléte. Az ismeretlen nőről, ahogyan a hercegi pár mellett feltűnt, itt láthatsz fotót.

Bereczki Zoltán káromkodva vonult ki a stúdióból

A Sztárban sztár leszek! felvételén pattant el a cérna az énekesnél, amikor már olyan produkciót kellett végigszenvednie, amiről úgy gondolta, nincs lejjebb. Ha ide kattintasz, akkor te is elérheted a felejthetetlen, ugyanakkor kifejezett kínos pillanatokat.

Titokban megnősült Jáksó László: 51 évesen állt oltár elé

Fotó: TV2

A Heti hetes egykori műsorvezetője már jó pár éve eltűnt a nagyérdemű közönség szeme elől, de mióta a Sláger FM program igazgatója, azóta újból reflektorfénybe keveredett némileg az élete. Eddig látványos fogyása okán került újra a címlapokra, de most egy örömhírrel szolgált a rajongók számára, amiről errefelé tudhatsz meg többet.

Berki minden nap vadonatúj inget vesz fel, ez évente egy lakás ára

Fotó: Berecz Valter

A választási kampányba igen hamar beletanuló polgármester-jelölt most egy olyan sajtóközleménnyel állt elő, aminek jelentős része azt taglalja, hogy ő, mint ismert és mérvadó férfi, milyen igényes is a ruházatával kapcsolatban. Ha te is kíváncsi vagy a fehér ingek legnagyobb magyarországi fogyasztójára, illetve a rájuk fordított éves költségvetésére, akkor ez a cikk egyenesen neked szól.

Gyönyörű szobát készített kislányuknak Tóth Gabi és Krausz Gábor

Karácsony felé várja első gyermekét Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor. Az énekesnő és vőlegénye egyre izgatottabbak, hiszen hamarosan szülők lesznek, és  már nagyon készülnek a kislányuk érkezésére. Gabi azért annyi időt szakított, hogy legalább a rajongóknak megmutassa a kicsi babaszobáját – amit errefelé tekinthetsz meg.

Az idei Emmy-gálán is a dekoltázsoké volt a főszerep

A televíziós produkciókért járó díjak gáláját idén is legalább akkora figyelem kísérte, mintha legalábbis az Oscarról lenne szó, de az egy négyzetméterre jutó sztárok számát látva egyáltalán nem volt véletlen. Az idén a hölgyeknél kevésbé domináltak az extrém ruhaköltemények, inkább a dekoltázsokat engedték mélyebbre – a dress code határainak feszegetését itt tekinthetjük át.

Will Smith népzenére táncolt, de nagyon furcsán – videó

Csütörtök délután a Four Seasons Hotelben Will Smith egy rövid sajtótájékoztatót adott, amelyről két cikket is a figyelmedbe ajánlanánk. Egyrészt egy német tévéstábnak sikerült összehozni egy igen különös jelenetet: odavittek egy hagyományos, népzenét játszó zenekart prímással együtt, Will Smith pedig egy furcsa táncot lejtett a magyar dallamra. Íme mindez videón.

A hét legfontosabb híreit se hagyd ki!

A elmúlt napok legérdekesebb történései a magyar és a külföldi közéletből egyetlen kattintásra.

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt