Százezer forintot talált a szegedi fiú, visszaadta - meglepő, ami ez után történt

Startlap - Startlap
Látta, ahogy valaki a buszhoz gyalogolva a bankautomatánál hagyta a felvett pénzét. Heti hírösszefoglaló.

Talpig becsületes volt a kis srác, visszaadta a talált pénzt

A hatodikos szegedi diák, Dávid a nagypapájával járt Veszprémben, amikor észrevette, hogy valaki az automatában hagyta a kivett százezer forintját. A történet itt nem ért véget, ide kattintva érkezik a váratlan fordulat is!

Újabb olaszliszkai lincselőnek ítélt meg jelentős kártérítést a bíróság

rossz fogva tartási körülményei miatt benyújtott igénye nyomán ismét jelentős kártérítést kapott egy olaszliszkai lincselő. Ha érdekel, az ügy melyik vádlottjáról és mennyi pénzről van szó, valamint részesülhet-e az összegből az áldozat, Szögi Lajos családja, akkor ezt a cikket olvasd el.

Vissza ne hívd, ha ezekről a telefonszámokról megcsörgetnek!

Úgy tűnik, nem állnak le azok a csalók, akik külföldi emelt díjas telefonszámok segítségével akarják lehúznia a magyarországi felhasználókat. Sajnos könnyű nekik bedőlni, de ez az írás megmutatja, hogy mire is érdemes figyelni, ha nem akarunk vaskos telefonszámlát kapni.

Egy közismert ember adott 100 millió forintot Zente kezelésére

Szerdán bejelentették, hogy összejött a célként kitűzött 700 millió forint a másfél éves Zente gyógyszeres kezelésére.  Édesanyja Sebestyén Balázsék műsorában beszélt egy ismert emberről, aki az utolsó 100 milliót adta. Akkor nem nevezte meg az illetőt, de azóta Facebook-oldalán egy dúsgazdag vállalkozónak és családjának mondott köszönetet. Hogy ki is lehet ez az üzletember, az ebben a cikkben kiderül.

Gyurcsány ezt tenné a nyugdíjakkal

Riasztó statisztikákat közölt a nyugdíjak összegéről a Demokratikus Koalíció, és azonnali kormányzati beavatkozást sürgetnekInnen kiderül, mi a párt terve az idősek juttatásával, és a szomorú adatokat is megismerheted.

Rádőlt a mászóka a kislányra, nem tudták már megmenteni

Meghalt egy hatéves kislány, miután a csányi óvoda játszóterén egy mászóka rázuhant csütörtökön déltájban. A gyermek kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. További részletek errefelé tudhatsz meg az ügyről.

Hangfelvétel szivárgott ki Karácsony Gergelyről

Csütörtök délelőtt látott napvilágot egy olyan felvétel, melyben a polgármester-jelölt szavai hallatszanak, amint másokat kritizál. Hogy ez mennyire lehet valós, azt nem tudni, de Karácsony Gergely délután már ezen a sajtótájékoztatón reagált minderre.

Megdöbbentő dolgok kerültek elő a Viking Sigyn kapitányának telefonjából

Sikerült visszahozni azokat a levelezéseket, amiket a dunai hajóbalesetet követően a kapitány letörölt. A 64 éves kapitány rokonának szánt üzenetét itt olvashatod el.

Nyertek a képviselők az MTVA szemben, nem dobhatták ki volna őket

Az első fokon eljáró bíróság megváltoztatta az óbudai jegyző tavaly decemberi birtokvédelmi határozatát, amit az ellenzéki országgyűlési képviselők ellen kért az MTVA, és elutasította azt. A bíró ítéletét és az indoklást ebben a cikkben találod.

Betömte a kátyút a nyugdíjas, büntetés lett a vége

Megunta egy idős asszony, hogy a házuk előtt nem tud rendesen megállni az orvos a kocsijával, ezért a maga módján kijavította az úthibát. A következő cikk tanúsága szerint igencsak rossz ötlet volt…

Ez is érdekelhet

képcím

Vágó István búcsúztatása: az ATV élőben közvetíti

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Ferenc pápa találkozott Karácsony Gergellyel