Te láttad már Kovács Kati férjét? Itt egy fotó a házaspárról.

Startlap - Startlap
Ritkán látott párjáról mesélt az énekesnő, aki 25 éve él boldog házasságban. Bulvárösszefoglaló.

Kovács Kati egy képen a férjével

Kovács Kati nagyon ritkán oszt meg bármit is a magánéletéről, a Story magazinban azonban még egy fotón is megmutatta a férjét, akivel 25 éve él boldog házasságban. Itt te is megnézheted.

Miskolci színész az ország legidősebb érettségizője

Szegedi Dezső 1982 óta tagja a Miskolci Nemzeti Színháznak, egyetemi felvételihez kellett az emelt szintű érettségi. A roma színész célja az érettségivel az is, hogy példát mutasson a cigány fiataloknak. Ha érdekel, hol szeretne továbbtanulni Szegedi Dezső, ebből a cikkből megtudhatod.

Szulák Andrea csúnyán beleállt Hajdú Péterbe, amiért ő elküldte a csatornától

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Szulák Andrea a közösségi oldalán reagált Hajdú Péter nyilatkozatára. A nem éppen hízelgő sorokért ide kattints.

Hódi Pamela és vőlegénye szakítottak

Az elmúlt hetekben már sejteni lehetett, de Hódi Pamela most a hot! magazinnak megerősítette a hírt, hogy ő és focista vőlegénye, Bence szakítottak. Részletek.

Megdöbbentette a diagnózis Madár Verát

Madár Vera pár hónapja különös változásokat észlelt magán, aminek először nem is szentelt különösebb figyelmet, később azonban kiderült, hogy a tüneteket egy betegség okozza. Ha kíváncsi vagy, milyen betegséggel küzd a színésznő, kattints erre a linkre.

Kylie és Kendall Jenner a Baywatchot idézik meg

Habár nem látjuk a tengerpartot Kylie Jenner nemrég posztolt fotóján, elég, hogy testvérével, Kendall Jenerrel piros fürdőruhát viselnek és máris a 90-es évek vízimentői jutnak eszünkbe. És még az érzés is ugyanaz: életet nem bíznánk rájuk, de nézegetni pont jó. A fotót itt találod.

Koncz Gábor: Ez a világjárvány megijeszt

Koncz Gábor a Story magazinnak adott interjúban beszélt arról, mennyire megijeszti a koronavírus-járvány. A részletekért ide kattints.

Alig fél napon múlt az Omega billentyűsének élete

MTI Fotó: Mohai Balázs

Benkő László a hét elején került kórházba: súlyos belső vérzései voltak, orvosai szerint, ha nem lépnek időben, meghalhatott volna. Ebben a cikkben maga a Kossuth-díjas zenész idézi fel a történteket.

Király Viktor és Radics Gigi is posztolt a rendőri intézkedés során elhunyt fekete férfiről

George Floyd halála miatt már nem csak az amerikai hírességek emeltek szót, magyar énekesek is felhívták a saját rajongóik figyelmét a rendőri túlkapásra. Király Viktor és Radics Gigi reakcióját itt nézheted meg.

Chrissy Teigen megmutatta, milyen volt a teste implantátumok nélkül

Chrissy Teigen a napokban elárulta, hogy azért csináltatott koronavírus tesztet, mert kés alá fekszik. Sok sztárral ellentétben ő nem implantátumot tetet be a testébe, hanem eltávolíttatja azokat. Most egy fotón mutatja meg, milyen volt az „eredeti” Chrissy, itt te is eldöntheted, jó döntést hozott-e.

Ez is érdekelhet

képcím

Pierrot: Oláh Ibolya nem mond igazat

képcím

Megszólalt a feleség, akit Kulcsár Edina miatt hagyhattak el:...

képcím

Kulcsár Edina és Csuti válik: "Sajnos nem ment"