Kiemelt Hírek 2018. június 25.

Tarlós mégsem fújja le a Red Bull Air Race-t

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 25.
A főpolgármester szerint pontosan kell értelmezni az eredeti nyilatkozatát.

A főpolgármester elnézést kér a budapestiektől a hétvégi műrepülőverseny okozta kellemetlenségek miatt és bejelentette, amíg ő a főpolgármester, nem lesz többé ilyen verseny a belvárosban – írta meg az MTI hétfőn, amelyet számos sajtóorgánum átvett, így mi is.

Ameddig én vagyok a főpolgármester, addig ilyen botrányos zűrzavar nem fordulhat elő a városban. Olyan rengeteg panasz érkezett ezekben a napokban a zajra, és olyan sok közterületet és olyan hosszú időre foglaltak el, hogy akármilyen sikeres ez a rendezvény, ilyet nem lehet a budapestiekkel csinálni

– mondta Tarlós az M1-en, és azt is hozzátette: “Magamhoz fogom vonni a jövőben, és ez ilyen formában nem történhet meg többet”.

Értelmezni kell az eredeti nyilatkozatot

Képtelenség, hogy Budapest főpolgármesterének, az egyik legrutinosabb sajtófőnökkel az oldalán vért kell izzadnia, hogy azt írják meg, amit mondott és ne mást

– mondta a 24.hu-nak Tarlós István hétfő délután a hír megjelenését követően.

A tévés nyilatkozatban nem volt szó arról, hogy Tarlós teljesen betiltaná a repülős versenyt, az MTI azonban már úgy adta tovább a hírt, hogy a főpolgármester nem engedélyezi többet, hogy Budapest belvárosában Red Bull Air Race legyen – írja a 24.hu.

Tarlós a lapnak aláhúzta: az eredeti nyilatkozatát kell pontosan értelmezni.

Vagyis Red Bull Air Race lehet, káosz nem.

 

 

Keresés az oldalon