Kiemelt Hírek 2018. április 15.

Szülése és esküvője után alig pár nappal vesztette el a végső harcot a rákkal a fiatal anyuka

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 15.
A 33 éves Tracey Keers már az esküvőjét is a kórházban tartotta, egy hétre rá férje karjaiban távozott az élők sorából.

Tracey Keersnek mindössze 3 hónapot jósoltak az orvosok, de a terhes nő megküzdött a rákkal, hogy életet adhasson második gyermekének. A kisbaba korán, 28 hétre érkezett meg március 30-án hétéves bátyja, Kieran mellé. Az édesanya nem sokkal a szülés és a kórházban tartott esküvője után, április 8-án hunyt el, írja a Sun.

Tracey Keerst először 2016-ban diagnosztizálták rákkal, de a kezelések után úgy tűnt, hogy minden rendben van.

Gyógyulása után jött a második terhesség, ami meglepetésként érte a párt, akik épp mesterséges megtermékenyítésen gondolkoztak, amikor megtudták a nagy hírt. Az öröm azonban nem tartott sokáig, az asszony a 24. hétben járt, amikor az orvosok közölték, hogy a rák visszatért a szervezetébe, és ezúttal semmit nem tudnak tenni ellene. De a kismama nem adta fel, mindenáron világra akarta hozni gyermekét, mielőtt meghal.

“Felfeküdtem az ágyra és a karjaimban tartottam Tracey-t, a fejét a mellkasomra hajtotta, békében ment el” – idézte fel a tragikus pillanatokat az asszony férje, Steven. “Amikor el kellett mondanom Kierannak, az volt életem legnehezebb feladata.”

Tracey számára mindig embertársai voltak a legfontosabbak, ezért szerette volna felhívni a nők figyelmét arra, hogy a mellrák nem válogat, a legfiatalabbak is veszélyben vannak.

Fotók: North News and Pictures

Keresés az oldalon