Szőke lett Judy

Startlap - Startlap
Fel sem ismerni így a Groovehouse énekesnőjét.

Barna hajjal szoktuk meg Judyt, a Groovehaouse énekesnőjét. Az elmúlt húsz évben csak a haja fazonján változtatott, de a színe mindig barna árnyaltú volt. Ezért lepte meg Fem3 Café műsorvezetőit is az énekesnő új frizurája.

Egyre jobban áll a világosabb, már szoliba sem járok, napra sem megyek ki” – mesélte az idén huszadik születésnapját ünneplő a Groovehouse énekesnője. A hajában most leginkább az zavarja, hogy rövid, furának érzi, hogy nem tud vele sok mindent kezdeni.

Közzétette: GROOVEHOUSE – 2018. február 6.

A zenekar tagjai, Judy és Zsolti az elmúlt húsz év sikereiről és megpróbáltatásairól is meséltek műsorban. “Kalandos húsz évünk volt együtt. Olyanok vagyunk egymásnak mint a testvérek, bár sokan azt hiszik, ő a gyerekem apja, a férjem. Van, amikor azt mondják, hogy a gyerek tiszta apja, és néznek Zsoltira.” – mondta nevetve az énekesnő.

Az elmúlt húsz évben egyszer oszlottak fel másfél évre. Akkor Judy családalapítási tervei miatt szüneteltették a közös munkát. Nem sokkal később az énekesnő terhes is lett.

Fotó: Facebook/Groovehouse

Judy azt is elárulta, minden díjat sikerült megnyerniük, amit szerettek volna hosszú pályafutásuk során, szerinte ráadásul ciki is lett volna, ha a például a Crystal vagy az Anti Fitness Club viszi el előlük az elismeréseket.

Az évfordulót egy közös nyaralással ünneplik meg, ezenkívül Zsolt elárulta, hogy milyen terveik vannak még az évre: “Mindemellett egy lemezzel fogjuk ünnepelni, megjelent a hatodik nagylemezünk decemberben, ami már kapható. Most készül az új klip, és próbálunk összehozni egy jubileumi koncertet valamikor ősszel.

Ez is érdekelhet

képcím

Gasztro kvíz: mennyit tudsz az ételekről?

képcím

Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy...

képcím

Kitalálod, melyik magyar városban járunk? Kvíz