Kiemelt Hírek 2020. április 28.

Szokatlan lesifotók készültek Vajna Tímeáról: vajon mi történt az arcával?

Startlap Kiemelt Hírek 2020. április 28.
Andy Vajna özvegyéről egy Beverly Hills-i étterem előtt készültek fényképek. Bulvárösszefoglaló.

Szokatlan lesifotók készültek Vajna Tímeáról: vajon mi történt az arcával?

Vajna Tímea már korábban jelezte, hogy a karantén miatt kikerekedett. Lelkileg alighanem annyira nincs rosszul, hiszen egyre lelkesebben posztol a szerelméről. Talán a plusz kilók teszik, de az is lehet, hogy csak a mi szemünk káprázik, mindenesetre a róla készült márciusi fotókon valami mintha nem lenne rendben az arcával. A fényképek erre a linkre kattintva érhetők el.

Királynői karantén: Erzsébetnek most is 22 fős személyzete van, akik saját családjukkal nem találkozhatnak

A 94 éves Erzsébet és a 98 éves Fülöp  herceg a világtól elzárva, a Windsor-kastélyban töltik a karantént. Nem meglepő módon ez náluk valami egész mást jelent, mint a többi embernél. Részletek itt.

A Fókusz elővett a 22 évvel ezelőtti riportját a Barátok köztről, ami éppen az első epizód vetítése előtt ment adásba

Emlékszel még Hoffer Józsira vagy Berényi Ákosra? Most megnézheted őket újra, civilben, ugyanis mivel a Barátok közt új főcímet és szereplőket kap, a Fókusz előásta azt a riportot, ami közvetlenül az sorozat első része előtt ment adásba az RTL Klubon. Ebben nagyon sokan felbukkannak a régi szereplők közül, az akkor még gyakorlatilag ismeretlen R. Kárpáti PéterTihanyi-Tóth Csaba, Csomor Csilla, valamint Somorjai Tibor még interjút is ad, ami különösen vicces így 22 év távlatából. A riportot itt tudod megnézni.

Gáspár Zsolti Illyés Jeniferről: “A lábára meg a derekára kéne egy kis kolbász meg egy kis pörc”

Ilyés Jeniferről tudjuk, hogy szereti Pintér Tibort (együtt járnak), és most már azt is tudjuk, hogy enni viszont nem szeret, csak kényszerből étkezik. Gáspár Zsolti szerint azonban ez egy nagy hiba. Mindez a Nyugi! Köztünk marad… legutóbbi adásából derült ki – íme a felvétel.

Bencze Ilona válaszolt 10+1 villámkérdésre 

MTI Fotó: Komka Péter

Mi az, amit a saját kárán tanult meg? Kitől kellene bocsánatot kérnie és miért? Hogy nézne ki egy tökéletes napja? Mire nem sajnálja a pénzt? Bencze Ilona válaszolt.

 

Janicsák Veca először mutatta meg kislányát, egy családilag készített videoklipben

Férje forgatta, sógora rendezte, és négyéves kislánya is szerepel Janicsák Veca új klipjében, ami a karantén miatt készült ilyen rendhagyó módon. A videó különlegessége, hogy Janicsák kislányát, Emmát eddig még sosem láthattuk. Ha kíváncsi vagy a klipre, kattints ide.

Anyák napja alkalmából megható feldolgozás készült Koncz Zsuzsa 40 éves slágeréből

A Strand Fesztivál felkérésére elkészült az új verzió Bródy János Mama kérlek című slágeréből, amely először Koncz Zsuzsa 1978-as kislemezén szerepelt. A 2020-as változatban Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Járai Márk és HorváthTamás  közreműködtek. Az énekesek nemcsak a hangjukat adták a dalhoz, hanem a klip elkészülésében is segédkeztek gyerekkori fotóikkal. A végeredményt erre a linkre kattintva nézheted meg.

Hajdú Péter megszólalt 20 évvel fiatalabb szerelméről: Eszti volt az első, és remélem, az utolsó is 

Hajdú Péter 10 hónap után nagy lépésre szánta el magát párjával. Erről ebben a cikkben nyilatkozik Hajdú.

Emma Watson megmutatta sokáig rejtegetett barátját, Kate Beckinsale egy 24 évvel fiatalabb fiúval jár

A hírek szerint Emma Watson már hónapok óta nincs egyedül, mégis sokáig titokban tudta tartani új kapcsolatát. Csakhogy egy paparazzonak sikerült lekapnia, így kiderült, kivel járt. Fotó és további részletek itt.

Fotó: DVT/Star Max/GC Images

De nem Hermione Granger az egyetlen, aki új társa talált: Kate Beckinsale-t egy zavarbaejtően fiatal férfival kapták lencsevégre. Ki a szerencsés fiatalember? Innen kiderül.

Dér Heni megmutatta ruhatárát

A Maradj haza magadnak! forgatásán Dér Heni röviden bepillantást engedett a gardróbjába, amikor Gáspár Laci felköszöntésére készülődött. Akkor egy csillógós miniruhát választott, de ennél jóval több dolog lapul a szekrényében. Ebben a cikkben megmutatja, mik.

Keresés az oldalon