Szinetár Dóra elsírta magát, amikor 84 évesen megpillantotta 64 éves fiát

Startlap - Startlap
A Friderikusz-féle Életünk történetében először szerepelt szülő és gyermeke. A 25 éves Lőcsei Márton és 44 éves édesanyja úgy nyilatkozott: életre szóló tapasztalatokat szereztek a műsorban. Vasárnap délelőtti olvasgatós hírösszefoglaló.

YouTube/Respect4all

Szinetár Dóra elsírta magát, amikor 84 évesen megpillantotta 64 éves fiát

A Friderikusz-féle Életünk történetében először szerepelt szülő és gyermeke. A 25 éves Lőcsei Márton és 44 éves édesanyja úgy nyilatkozott: életre szóló tapasztalatokat szereztek a műsorban. A nagy átalakulás képekben.

Várkonyi Andrea: Nem bírom elviselni, ha valaki eltart

Három évvel ezelőtt, 2018 novemberében, nővére halálát és Bochkor Gáborral történő szakítását követően Tatár Csilla intim hangvételű interjút készített Várkonyi Andreával. A beszélgetést, amelynek során Várkonyi többek között pénzügyi kérdésekről, függetlenségéről és a számára fontos emberi értékekről nyilatkozott, kifejezetten érdekes visszanézni úgy, hogy már tudjuk, Várkonyi Andrea nem sokkal később Mészáros Lőrinc felesége lesz. Bővebben.

Különleges felvétellel kívánt jó éjszakát Budapestnek a NASA űrhajósa a világűrből

Shane Kimbrough, az amerikai légierő egykori pilótája egyenesen a Nemzetközi Űrállomásról küldött egy fényképet a magyaroknak a kivilágított fővárosukról. Íme.

Friss levegőn, hegyek és erdők között tervezel belföldi nyaralást még az idén? Mutatjuk, hova érdemes menni!

Nyugalom, béke, madárcsicsergés, lélegzetállító kilátás, tavak és folyók, magas hegycsúcsok, lankás völgyek, legendákkal övezett látnivalók a sárguló levelek között. Ebben a cikkben öt olyan úti cél részletes bemutatását találod, amelyek maximálisan teljesítik az előbbi igényeket, tökéletes őszi vakációs helyszínek az ország hegységeinek ölelésében.

Orbán Viktor megkapta a harmadik oltását, este színházba megy

Leon Neal/Getty Images

A miniszterelnök videón mutatta be a kórházi eseményeket a szuritól egészen egy kis oltás utáni beszélgetésig az orvossal. Részletek.

Imádták az X-Faktor mentorai Yvonne Dederick lányát: “Együtt felrobbantjuk a színpadot”

Egyedül Puskás Peti ismerte fel a luxusfeleség lányát, ő viszont hatalmas lelkesedéssel, ami a formabontó produkció meghallgatása után a zsűri többi tagjára is átragadt. Gáspár Laci egyenesen azt mondta, “imádja” Catherine Dederick személyét, Csobot Adélt “levette a lábáról”, ByeAlex pedig kifejezte reményeit arról, hogy a fiatal előadó az ő csapatába kerül majd. Videó.

Kvíz: felismered az idős színészeket fiatalkori fiatalkori fotóikon?

Több évtizeddel ezelőtti képek tíz világhírű művészről, akik napjainkban már bőven a hetvenes, nyolcvanas éveikben járnak. Vajon hányat találsz el? Erre a linkre kattintva teheted próbára magad.

Kevéssé ismert, szuper konyhai tippek, hogy a zöldségek és a gyümölcsök sokáig frissek maradjanak

Ha nálad is rendre a kukában végzik a megbuggyant paradicsomok, vagy éppen a túlérett banánokkal küzdesz, akkor mindenképp olvasd el ezt a cikket, amelyben a bogyós gyümölcsöktől a spárgáig számos kedvencünk hosszú távú tárolására kínálnak valóban praktikus megoldásokat.

Black Friday: hatalmas rohamra számítanak az idén

Dave Einsel/Getty Images

Az előrejelzések alapján jócskán megnövekedett a leárazások online ünnepe iránti vásárlói érdeklődés. Ha kíváncsi vagy, mikor lesz, illetve mire számíthatunk az idei Black Friday során, akkor itt folytasd az olvasást.

Horoszkóp: lehet, hogy csak egyetlen mondat választ el a boldogságtól

Ebben a cikkben olyan rövid jó tanácsokat gyűjtöttek össze, amelyeket kimondva és megértve megváltozhat az életed – állítják az asztrológusok.

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Gyalogosokat sodort el egy autós Budapesten

képcím

Hivatalos: itt van Ferenc pápa budapesti programja