Kiemelt Hírek 2021. október 16.

Kiderült, mi okozhatta Kandech Evelyne halálát - Pályatársai búcsúznak a Megasztár énekesnőjétől

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 16.
Kandech Evelyne 37 éves korában hunyt el. Halálhíre a barátait és a zenésztársakat is sokkolta. Heti bulvárösszefoglaló.

Kiderült, mi okozhatta Kandech Evelyne halálát – Pályatársai búcsúznak a Megasztár énekesnőjétől

Fotó: TV2

A TV2 egykori tehetségkutatójának felfedezettje 37 éves korában hunyt el. Kandech Evelyne halálhíre a barátait és a zenésztársakat is sokkolta. Elsőként Tóth Vera búcsúzott tőle megható sorokkal, de sorra emlékeznek meg a pályatársak Kandechről a közösségi médiában. Ebben a cikkben írnak arról, hogy mi okozhatta az énekesnő halálát.

Tragikus körülmények között elhunyt a Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzője

Csontos Karina halálhírét Tóth Gabi osztotta meg a Facebookon, akinek a csapatába került a lány a TV2 Sztárban sztár leszek! című show-műsorában. Azóta megrázó részletek derültek ki a fiatal tehetség halálának körülményeiről, ebben a cikkben írnak róla.

Rúzsa Magdi elárulta a kisbabái nemét

Az utolsó vizsgálaton fény derült a hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi babáinak nemére. Ha kíváncsi vagy rá, kattints ide.

Megvan az első közös fotó Palik Lászlóról és új párjáról

Palik László és ügyvéd párja, Petra nem titkolják a kapcsolatukat, együtt viszik és hozzák gyermekeiket az iskolába, és együtt is sportolnak. Épp hazafelé tartottak, amikor lencsevégre kapták őket. A fotókat itt találod.

Várkonyi Andrea könyve már az előjegyzési sikerlistára került

Könyvet ad ki Várkonyi Andrea, és a bejelentés után máris nagy sikereket ér el vele. Mészáros Lőrinc feleségének első könyve már előrendelhető, a fülszövegből pedig kiderül, mit is várhatunk a tőle. Részletek

Széphalmi Juliska a Survivorben mondta el új barátjának, hogy még mindig a férjét szereti

Drámai lavinát indított el, amikor táncművész kisfiát várta Dominikára, mivel a játékosok találkozhattak egy kiválasztott családtagjukkal, de helyette Nagy Balázs, az új párja érkezettSzéphalmi menteni akarta a házasságát itthon, de már hiába, Sánta László továbblépett. A fájdalmas szerelmi történetet ebből a cikkből ismerheted meg.

A koronás Sváby: Többet vártam az oltásoktól

Sváby András elsők között, már februárban beoltatta magát és eddig szerencsésen el is tudta kerülni a koronavírust. Most azonban őt is elérte a betegség. Ebben a cikkben elmondja, mik a tünetei, hogy érzi magát.

18 éves lett Schobert Lara, felugrottak az Eiffel-torony tetejére pezsizni egyet

Párizsban járt Schobert Lara, aki most lett 18 éves. Ezt eddig is tudtuk, most azonban új képpel jelentkezett Rubint Réka, amint éppen az Eiffel-torony tetején koccint pezsgővel a lányával. A fotót itt nézheted meg.

Börtönbe kell vonulnia UFO Zsoltinak

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen bűncselekmények miatt ítélte el a bíróság Varga Zsoltot, és hogy mennyi időt kell rács mögött töltenie, innen kiderül.

Lagzi Lajcsi rendőri védelmet akar: halálos fenyegetéseket kap a zsarolóitól

Galambos Lajos és ügyvédje is brutális fenyegetéseket kapnak három frissen szabadult férfitól, akiket együtt juttattak a rács mögé. A trombitás a tanúvédelmi programon gondolkozik. Az ügyről és annak fejleményeiről itt írnak.

Keresés az oldalon