Szerelmi bosszúból ölhették meg a fiatal anyukát és kétéves kisfiát Várpalotán

Startlap - Startlap
A családtagok azonnal a helyszínre érkeztek és teljesen összeomlottak.

Kettős gyilkosság történt pénteken Várpalota külterületén, Baglyas-hegyen. Egy 22 éves anyuka és a kétéves kisfia holttestére bukkantak. A hír hallatára azonnal a helyszínre utaztak az áldozatok szerettei – írja a 24.hu. A kétéves kisfiú édesapja a földre rogyott és azonnal sokkot kapott, annyira rosszul lett, hogy mentőt hívtak hozzá.

A férfi édesanyja nyilatkozott helyette,  elmondta, hogy ők a Komárom-Esztergom megyei Mocsán élnek, és volt férjével együtt éppen orvosnál voltak, amikor telefonáltak nekik, hogy nagyon nagy baj van.

Ma reggel írt valaki a fiamnak egy üzenetet, hogy hívja fel, mert gond van. A fiam ezt megtette, amikor megtudta az illetőtől, hogy a házban, amelyben a fiatalember családjával lakott, be vannak törve az ablakok

A megrendült asszony azt mondta, hogy a fiatal házaspár pénteken költözött volna Komárom-Esztergom megyébe, mert a fia jó állást talált. Gyanúja szerint szerelmi bosszú miatt történhetett a borzalmas eset, úgy tudja a fiatal anyuka fejét szétverték.

A VEOL.hu úgy tudja, hogy a  nő kisfiával együtt csomagolni ment a házba. Az anyósa állítólag mondta is neki, hogy minek viszi magával a kicsit a pakoláshoz.

A meghalt lány édesanyja sírva maga elé nézve állt a helyszínen, és semmit nem tudott és nem is akart mondani a történtekről. A fiatalember közben dühösen, hangjában fojtott indulattal megjegyezte, neki van elképzelése arról, hogy ki tehette ezt a szörnyűséget.

Ez is érdekelhet

képcím

Turi György lemondott minden posztjáról

képcím

Márky-Zay: Több jel van arra, hogy a Fidesz szervezett választási...

képcím

Százmilliókat kell fizetnie a NAV-nak egy német gyógyszergyárnak