Szerelmi bosszúból ölhették meg a fiatal anyukát és kétéves kisfiát Várpalotán

A családtagok azonnal a helyszínre érkeztek és teljesen összeomlottak.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-28 18:09

Fotó: MTI - Mátyus Tamás - 2018

Kettős gyilkosság történt pénteken Várpalota külterületén, Baglyas-hegyen. Egy 22 éves anyuka és a kétéves kisfia holttestére bukkantak. A hír hallatára azonnal a helyszínre utaztak az áldozatok szerettei – írja a 24.hu. A kétéves kisfiú édesapja a földre rogyott és azonnal sokkot kapott, annyira rosszul lett, hogy mentőt hívtak hozzá.

A férfi édesanyja nyilatkozott helyette,  elmondta, hogy ők a Komárom-Esztergom megyei Mocsán élnek, és volt férjével együtt éppen orvosnál voltak, amikor telefonáltak nekik, hogy nagyon nagy baj van.

Ma reggel írt valaki a fiamnak egy üzenetet, hogy hívja fel, mert gond van. A fiam ezt megtette, amikor megtudta az illetőtől, hogy a házban, amelyben a fiatalember családjával lakott, be vannak törve az ablakok

A megrendült asszony azt mondta, hogy a fiatal házaspár pénteken költözött volna Komárom-Esztergom megyébe, mert a fia jó állást talált. Gyanúja szerint szerelmi bosszú miatt történhetett a borzalmas eset, úgy tudja a fiatal anyuka fejét szétverték.

A VEOL.hu úgy tudja, hogy a  nő kisfiával együtt csomagolni ment a házba. Az anyósa állítólag mondta is neki, hogy minek viszi magával a kicsit a pakoláshoz.

A meghalt lány édesanyja sírva maga elé nézve állt a helyszínen, és semmit nem tudott és nem is akart mondani a történtekről. A fiatalember közben dühösen, hangjában fojtott indulattal megjegyezte, neki van elképzelése arról, hogy ki tehette ezt a szörnyűséget.

Mai nap hírei

Megdőlt a hidegrekord és vasárnap még hidegebb jöhet!

agroinform.hu10 órája

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu11 órája

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu12 órája

Schmuck Erzsébet petíciót indít

demokrata.hu15 órája

A kicsi, vékony tenerifei lehet a Barcelona új „Xaviestája”

eurosport.hosszabbitas.hu16 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu18 órája

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

propeller.hu19 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu19 órája