Összeroppant a börtönben a pásztói nő, aki megölte saját csecsemőjét

Startlap - Startlap
A börtönben többnyire csak sír az anya, akire legkisebb gyermeke szinte már nem is emlékszik.

A há­romgyermekes pásztói anyát, H. Mónikát az év egyik legborzalmasabb cselekedetével vá­dolják: a gyanú szerint titkolt terhessége után le­vágta a szilveszteri bulin megszült csecsemője fejét, majd feldarabolta kisfia testét. Információk szerint az asszony ezután Pásztó környékén rejtette el a testrészeket, melyeket azóta sem találtak meg a rendőrök, pedig kutyával is keresték – írja a Bors.

Mónika férje, János hónapokon keresztül arra ké­szült, hogy beszélhessen feleségével. Most végre találkozhattak.

„Már voltam bent nála – mondta a férfi, aki az ügy kirobbanása óta meg akarta kérdezni, mi történt szilveszterkor, míg a nő azóta is azt állítja, nem bántotta a csecsemőt. – Próbáltam feltenni neki a kérdéseimet, de nem beszélt, csak sírt. Összeroppant, alig szól, szinte alig lehet vele kommunikálni. A gyerekei hiányoznak neki”

Jánost az eset óta számtalan gond gyötri: albérletét felmondták, három kisfiát elvették tőle.

„Most az a legfontosabb, hogy a fiúkat visszakapjam – teszi hozzá. – Minden erőmmel azon vagyok, hogy megoldódjon a lakhatási problémám, és akkor visszakaphatom őket. A trauma után az a legfontosabb, hogy a fiaim velem le­­hessenek. Természetesen találkozunk, amikor csak lehet, velük vagyok így is. A két nagyobb sejtheti, mi történt, de a legkisebb nem tudja, és jobb, ha így is ma­rad. Már nem kérdez az anyja fe­lől, mintha nem is emlékezne rá.”

Ez is érdekelhet

képcím

Lesújtó üzenetet küldött Moszkva Európának a...

képcím

Az agrárminiszter ígéri, nem lesz erdőirtás

képcím

Itt van a legjobb balatoni strandok listája