Szabó Győző elsírta magát egy boltban Gesztesi könyve felett

Startlap - Startlap
Váratlan nyíltsággal mesélt a kettejüket összefűző szoros barátságról. Bulvárösszefoglaló.

Szabó Győző elsírta magát egy boltban Gesztesi Károly könyve felett

Kadarkai Endre Világtalálkozó című rádióműsorának egyik legutóbbi vendégeként Szabó Győző a tavaly januárban szívrohamban elhunyt színészhez fűződő szoros barátságáról vallott váratlan nyíltsággal. A beszélgetés legizgalmasabb részeit erre a linkre kattintva olvashatod el.

Janza Kata közel 50 évesen jobban néz ki, mint amikor még 40 se volt

Ebben a cikkben  összegyűjtöttek néhány régi és új felvételt a színésznőről. És ahhoz képest, hogy Janza augusztusban már a 49. szülinapját ünnepli majd, saját régi önmagához képest látványosan a csúcsra tört, már ami a külsejét illeti.

Barta Sylvia beöltözött Marilyn Monroe-nak, és az a helyzet, hogy tényleg tökre hasonlít rá

Az időjós egy interjú miatt bújt jelmezbe, és természetesen örök rajongója, Pachmann Péter is a lelkes kommentelők között volt. Ami jelen esetben (s)em csoda, kevés olyan hiteles Marilyn Monroe akad, mint Barta Sylvia. Íme a fotók.

Nicsak, ki vagyok? A Tigris nyert, de a Babából előbukkanó Mihalik Enikő volt az igazi szenzáció

A hétvégén három leleplezéssel a végéhez érkezett a másik maszkos műsor is. A harmadik helyen végző Dobrády Ákos (Varjú) személye is meglepte a csapatokat, de közel sem annyira, mint a két másik dobogósé. Erre a linkre kattintva videókon pillanthatsz bele a finálé legjobb pillanataiba, és érdemes figyelni, hogy a második helyezett Mihalik Enikő volt az, aki a valódi döbbenetet szállította az utolsó adásba, nem a győztes játékos.

Folytatódik a Szex és New York, és ez most nem kamu

Fotó: James Devaney/WireImage

Sok évnyi, hiú ábrándokat kergető pletykák után ezúttal végre csakugyan elkezdődtek a munkálatok az új részeken. Mielőtt még elárasztana mindenkit a várakozás lelkesedése, meg kell jegyeznünk, hogy üröm is vegyül az örömbe, a folytatásból valaki hiányozni fog. Mikor, hol, hány résszel és kikkel érkezik az új Szex és New York? Innen kiderül, sőt, egy rövidke videót is megnézhetsz már.

Körtvélyessy Zsolt beleolvasott elhunyt felesége titkos naplóiba: “Potyogtak a könnyeim és abba is kellett hagynom”

Tudtam, hogy vezet naplót, de titkos volt, sosem előttem írta, én pedig nem lapoztam fel. Eddig…

A december elején koronavírusban életét vesztő Egerszegi Juditözvegye ebben a cikkben  mesél arról, mit talált felesége naplóiban.

Gömöry Zsoltnál pont az egyik legismertebb tünet ellentétével jelentkezett a koronavírus

Az Edda billentyűse is a kevésbé szerencsés betegek közé tartozott, a vírus rendkívül megviselte a szervezetét. De ennél is érdekesebb, hogy egy olyan tünetről számolt be, amelynek mások éppen az inverzét tapasztalják. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Gelencsér Tímea tengerparti tánca a télbe feledkezett Magyarországra is képes elhozni a dominikai nyár melegét

A Dancing with the Stars nyertese néhány napja érkezett Dominikára, az Exatlon Hungary idei évadjának forgatására. És legfrissebb Insta-videójából határozottan úgy tűnik, már hiányzik neki a tánc. Videó.

A Hetedik mennyország szereplői akkor és most

Már 14 éve, hogy adásba került az utolsó epizód a kereskedelmi tévék délutáni műsorsávjának egyik bástyájaként szolgáló szériából. A kilencfős Camden-család karaktereinek valós életében botrányok, komoly sikerek, és csendes, visszafogott karrierek egyaránt akadnak. Ha kíváncsi vagy, kivel mi történt a sorozat óta, és hogyan festettek akkor, és miként most, akkor katt ide.

Harry herceg és Meghan Markle végleg elhagyja a közösségi médiát

A házaspárnak nyomós oka volt a drasztikus döntésre. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Berki Mazsi egy 75 milliós luxusautót vezet

képcím

Gaál Noémi: „Nem fér bele, hogy nyaralásról ábrándozzak”