Stohl András éjszakánként lánya után kémkedett

"Véletlenül" mindig pont ott bukkant fel, ahol Luca szórakozott a barátaival.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-30 16:15

A TV2 most induló új műsorának, az Ördög Nóra vezetésével futó Vigyázat, szülővel vagyok! első adásának Stohl András és lánya, Luca is a vendége volt. Az adások során vicces és kínos titkok derülnek ki a hírességekről, így Stohl András is leplezte le magát, ugyanis elárulta, annyira féltette Lucát, hogy kémkedett utána, írja a Bors.

Gyakran a semmiből bukkant elő az éjszakában, pont ott, ahol éppen Luca is volt, és mindig azt mondta, hogy csak véletlenül arra járt. “Tizenhét évesen kezdtem el szórakozóhelyekre járni, de apa már tizenöt éves koromban felhívogatott, hogy bulizom-e” – mesélte Luca, aki ilyenkor mindig azt mondta neki, hogy otthon fekszik, de apja tudta, hogy ez nem igaz, és gyakran ellenőrizte őt.

Stohl elég követte a lányát, végül egyik alkalommal egy szórakozóhelyen sikerült megbeszélniük a dolgokat. Luca felvetette, hogy mi lenne, ha abbahagynák ezt a játékot, hiszen mindketten nagyon rosszul érzik magukat tőle, és ezután a műsorvezető nem lopózott többé Luca után.

Az is kiderült, hogy később is gyakran találkoztak egymással különféle helyeken esténként, de már nyoma sem volt a korábbi kellemetlen hangulatnak. “A főiskola vége felé jártunk a barátaimmal bulizni hétvégente, és gyakran előfordult, hogy összefutottunk apuval egy-egy belvárosi szórakozóhelyen. Apuval nagyon jó a kapcsolatunk, ismeri a barátaimat is, így egy percig sem éreztem magam kellemetlenül tőle” – mesélte Luca. “Nyilván nem lógtunk egymás nyakán egész este, váltottunk pár szót, táncoltunk, aztán mindenki ment a saját dolgára. Nem volt ebből feszültség köztünk, inkább humorral kezeltük a dolgot. ”

Címlapkép: RTL Klub

Mai nap hírei

Már nem titok, miért hagyta ott Harry és Meghan egykori házát Eugénia hercegnő

joy.hu11 órája

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu12 órája

Nyilatkozatot adott ki a Xiaomi az amerikai tiltással kapcsolatban

gsmring.hu13 órája

10 ruhadarab, ami régen menő volt, ma pedig csak röhögünk rajtuk

unilife.hu13 órája

Mától csak előzetes regisztrációval lehet belépni Ausztriába

szimpatika.hu15 órája

Autóvásárlási roham jöhet 2021-ben?

autopro.hu15 órája

Orbán óriási nyomást helyezett a magyar hatóságra, hogy napokon belül engedélyezze a kínai vakcinát

444.hu18 órája

Elindulhat a 2022-es választásokon Gődény György

168ora.hu19 órája