Tóth Gabinak elege lett, feljelentést tesz

Startlap - Startlap
Kifejezetten durva szavakkal illette az énekesnőt és családját egy férfi, Gabi menedzsere jelezte, hogy ezt már nem hagyják annyiban. Bulvárösszefoglaló.

Tóth Gabi eddig bírta: feljelentést tesz

Minősíthetetlen stílusban, undorító dolgokat vágott Krausz Gábor és Tóth Gabi fejéhez egy férfi az interneten. Nemcsak az énekesnő, de a két és fél éves kislánya halálát kívánta, ezt pedig már nem hagyják annyiban a szülők. Válaszlépésükről itt olvashatsz.

Dobó Kata az Andy Vajnával való viszonyáról

MTVA Fotó Zih Zsolt

Dobó Kata és Andy Vajna nyolc éven át éltek élettársi kapcsolatban, 2006-ban szakítottak. A kapcsolatuk az elválás ellenére jó maradt, Vajna mindig is támogatta a színésznő filmes törekvéseit. Bővebben

A kata és politikai nyomás miatt távozik egy debreceni rádiós

Molnár Gina élő adásban mondott olyanokat, amiket ritkán hallani NER-közeli médiumban. Íme

Madonnának 50 kérdést tettek fel, jó néhányra egyetlen szóval felelt

Madonna 50 dalos remixgyűjteményt jelentetett meg, ebből az alkalomból pedig készített egy videót, amiben a rajongói által feltett 50 kérdésre válaszol az albummal, a karrierjével és az életével kapcsolatban. Az énekesnő hét kérdésre is ugyanazt az egyszavas választ adta. Ha kíváncsi vagy, mi volt az, ide kattints.

Megvan, ki váltja Stohl Andrást A Nagy Ő-ben

Tóth Dáviddal indította újra A Nagy Ő-t a TV2 tavaly. A műsor nagy sikert aratott, így idén is leforgatják, ezúttal Árpa Attila keresi élete párját, aki egyébként nem sokkal a kiválasztása előtt szakított színésznő kedvesével. Nemcsak a Nagy Ő, a műsorvezető személye is változott. Ebből a cikkből minden kiderül.

Dés László: Megtanulok gitározni, és 80 évesen rocker leszek, 90 évesen meg punk

Dés Lászlóval Petőfi Sándorról és az ő kiforgatott örökségéről, a kereszténységről és annak a kiforgatott jelentéséről, későn kezdett dolgokról és nagy pillanatokról beszélgettünk. Interjú.

Híres transznemű modell, Ines Rau lehet a futballsztár, Kylian Mbappé párja

A Paris Saint-Germain világhírű francia válogatott labdarúgója, Kylian Mbappé immár több hónapja a híres transznemű modellel, Ines Rauval jár – írja francia és olasz lapok nyomán a Rangadó.hu. Ezen a linken fotón is megnézheted a modellt.

Szakított Verrasztó Evelyn és Jansik Szilárd

MTI Fotó Soós Lajos

Jansik Szilárd Európa-bajnok vízilabdázó és Verrasztó Evelyn öt évvel ezelőtt jöttek össze, ám a kapcsolatukról csak ritkán nyilatkoztak. Most az úszónő egyik közeli ismerőse elárulta, hogy a viszonyuk véget ért, hónapokkal ezelőtt a szakítás mellett döntöttek. Részletek.

Üzletember rabolta el Kiszel Tünde szívét

Kiszel Tünde általában szűkszavúan, vagy egyáltalán nem nyilatkozik a magánéletéről. Az elmúlt pár évben semmit nem hallottunk tőle ezzel kapcsolatban, a szerdán megjelent hot! magazinban azonban pár szóban beszélt új párjáról. Íme.

 

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

Ez is érdekelhet

képcím

A Nagy Ő: párt választott az ország 39. leggazdagabb embere

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága