Kiemelt Hírek 2019. július 01.

Sokkos állapotban vitték kórházba Oszvald Marikát

Startlap Kiemelt Hírek 2019. július 01.
Saját versenyzőjébe szeretett bele a Konyhafőnök séfje, Rácz Jenő. Hosszú Katinka végre közös képen mutatta meg új fiúját. A hasonmás unokahúg és az álszent öcs: bemutatjuk, hogyan élnek most Diana hercegnő kevésbé ismert rokonai. Bulvárösszefoglaló.

Oszvald Marika durva autóbalesetet szenvedett

Sokkos állapotban vitte kórházba a mentő szombat délután Oszvald Marikát Törökbálint közeléből, miután a Kossuth-díjas művésznő durva autóbalesetet szenvedett. A baleset körülményeiről és Oszvald állapotáról  itt olvashatsz.

Saját versenyzőjébe szeretett bele a Konyhafőnök séfje, Rácz Jenő

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥂

Jeno Racz (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés,

Hosszas titkolózás után Rácz Jenő felfedte a nyilvánosság előtt új barátnője személyét: a Konyhafőnök séfje egy közös képpel árulta el, hogy az egyik versenyzőjével esett szerelembe. Ha ide kattintasz, megnézheted, kiről is van szó.

Hosszú Katinka végre közös képen mutatta meg szerelmét

Remélem Nektek is jó hétvégétek volt és készen álltok a hétre

– írta hosszú Katinka egy kép alá, amelyen egy rövid fekete miniruhában és egy elég komoly magassarkúban pózol nem más, mint Gelencsér Máté mellett. Ez azért érdekes, mert Gelencsér a bajai úszócsillag új párja, de ezidáig Hosszú egyáltalán nem nyilatkozott a kapcsolatról

A hasonmás unokahúg és az álszent öcs: így élnek most Diana hercegnő kevésbé ismert rokonai

Nemcsak az Egyesült Királyság, hanem gyakorlatilag a fél világ a mai napig rajongva őrzi a néhai Diana hercegnő emlékét, aki ma ünnepelné 58. születésnapját. Ezen apropóból ebben a cikkben összegyűjtötték, hogyan élnek jelenleg az 1997-ben elhunyt Lady Spencer családjának kevésbé ismert tagjaiA hasonmásként emlegetett gyönyörű unokahúg, a tragikus sorsú anya, a gyászoló nővér, az álszent öcs – többek között róluk lesz szó.

 

Érdekes oka van annak, hogy nem lett gyereke Janza Katának és 22 évvel fiatalabb párjának

Jobban virul a szerelemünk, mint valaha

– magyarázta Janza Kata, aki egy időre különvált a nála 22 évvel fiatalabb Pesák Ádámtól, de most újra nagy a boldogság. És nem, nem a korkülönbség volt a gond, hanem valami egészen más vezetett a szakításhoz. Sőt, közös gyermekük sem azért lett, amire sokan gondolnának, Janza nyitott volt a kérdésre. Ebben a cikkben elolvashatod a színésznő részletes beszámolóját a kapcsolatukról, amelyből kiderül, miért szakítottak korábban, és miért nem lesz közös baba.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#janzakata #pesákádám #goout #relax #withmylove @pesakadamhivatalos

Janza Kata (@janzakata_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

 

11 milliárddal és a gyerekekkel megszökött férjétől a dubaji uralkodó felesége

Nem kis botrányt kerekedett a dubaji uralkodó, Mohamed bin Rasid Maktum sejk hatodik felesége, Haja bint al Husszein körül, aki a jelek szerint 31 millió fonttal (11,2 milliárd forint) plusz a gyerekekkel együtt elhagyta férjét, és nem tudni, jelenleg hol tartózkodik. A családról kiszivárgott történetek alapján az, hogy a hercegné – aki amúgy a Jordán király féltestvére – csupán úri passzióból szívódott volna fel, sajnos roppant naív feltételezésnek tűnik. A következő cikkből minden kiderül.

Hihetetlen ovációt kapott a szépkorú David Attenborough a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválján, amikor személyesen köszönte meg a műanyagmentességet

Jó dolog a Sziget, meg a VOLT, de egyik sem fogható a Glastonbury fesztiválhoz, ahol minden évben a brit és európai popszcéna legismertebb előadói lépnek fel a több százezres közönség előtt. Idén volt egy olyan vendég is, akire senki sem számított: váratlanul Sir David Attenborough lépett a színpadra, hogy személyesen mondjon köszönetet a fesztiválozóknak a műanyagmentes napokért

Fotó: Martindale/WireImage

Van abban valami gyönyörű, amikor egy 93 éves, nagy tiszteletnek örvendő természettudós ekkora üdvrivalgást tud kiváltani egy ilyen helyszínen, ezért melegen ajánljuk mindenkinek, hogy nézze meg az  itt található videót Attenborough szerepléséről. Ugyanitt arra is fény derül, micsoda elképesztő mennyiségű műanyagot spóroltak meg a környezetnek ezzel az aprónak tűnő lépéssel, valamint az is, miként fogadták az új intézkedéseket a fesztiválozók, és hogyan mondott köszönetet a világ talán leghíresebb biológusa a fiataloknak.

Merész dolgot próbált ki a terhes Tóth Gabi

A terhesség nem betegség

– hirdeti Tóth Gabi, amikor arról mesél, hogy áldott állapota ellenére igen vad dolgot próbált ki a közelmúltban

Keresés az oldalon