"Semmi szégyellnivaló nincs abban, amit csinálok" - munkát váltott a Barátok köztös Volosinovszki György

Startlap - Startlap
Sokan meglepődnek, amikor a 30 éves sorozatszínésszel új szerepében találkoznak, de Volosinovszki György szerint a munka nem szégyen. Bulvárösszefoglaló.

“Semmi szégyellnivaló nincs abban, amit csinálok” – a Barátok közt egykori sztárja is szakmán kívüli munka után nézett a járvány miatt

Volosinovszki György tavaly télig a Barátok közt Szántó Áronjaként kereste a kenyerét, és eredetileg az idei évet egy szólóprodukció színpadra állításával indította volna. Érthető okok miatt erre nem kerülhetett erre sor, így más bevételi forrás után kellett néznie. Volosinovszki új munkáján sokan meglepődnek, ebben a cikkben nyilatkozik róla.

Elhunyt Czibók László, híres barátai megható üzenetekkel búcsúznak

Egy héttel ezelőtt váratlanul agyvérzést kapott, és az elmúlt napokban úgy tűnt, állapota javulásnak indult, Czibók László azonban kedden meghalt. Az Éjjel-nappal Budapestben ismertséget szerzett youtubernek sok ismert barátja volt, ebben a cikkben  összegyűjtötték a neki szóló gyászoló üzeneteiket.

Tudod, hogy nézett ki Presser Gábor 20 évesen? 72 éves lett a magyar zene legendája, aki 4 évesen kezdte a zongorát

Presser Gábor 1948. május 27-én születet, vagyis éppen ma ünnepli 72. születésnapját. Már ’67-ben dalokat írt az Omegának, majd 4 évre rá kilépett, és megalapította az LGT-t. De már rengeteg számot írtunk, többet nem szeretnénk, szóval inkább nézz bele az alábbi cikkbe, amelyben interjúrészletekkel és szuper retro fotókkal köszöntik a Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművészt

Kozsó szerint az elmúlt két hónap tanulsága a “gonoszság kigyilkolása”

Forrás: TV2

Te szeretsz ilyen fiolóziai magasságokban utazni: neked mi a tanítása az elmúlt két hónapnak?

Ezt a már önmagában nagyszerű kérdést tette fel Kárász Róbert a Mokka adásában a minap Kozsónak. De a Szomorú Szamurájon nem lehet kifogni, szokásához híven pompás eszmefuttatást vázolt fel a bátor műsorvezetőnek, amiben a logika a mi ízlésünkhöz képest kicsit visszafogott szerepet kapott, de cserébe voltak benne angyalok. És ami a legjobb az egészben: Kozsó dalt fog írni erről. Videó és további részletek itt.

Palácsik Lilla feszes ruhában, Tokár Tamás felesége melltartóban villantott terheshasat

Palácsik Lilla terhessége bejelentése óta igen komolyan veszi a babás tematikájú posztok gyártását. Ezúttal pocakját mutatta meg, ami már több mint egyértelműen tanúsítja a várandósság jeleit. A fotóért ide kell kattintani.

Nem Vajna Tímea húga az egyetlen kismama, aki a hasával nyomul a közösségi oldalán: Tokár Tamás feleségeKovács Dorottya, aki amúgy egy úgynevezett influenszer, szintén a világ elé tárta, mit visel a bordaíve alatt. Ő ráadásul egy csipkemelltartóban tette mindezt, amit te is megnézhetsz itt.

Csősz Boglárkának akkora kertje van, hogy a Jurassic Park következő részét is nyugodtan leforgathatnák benne

Isztambulban kijárási tilalom van, ezért Csősz Boglárka kénytelen a kertjében futni. Mielőtt bárki úgy képzelné, hogy ez instant szédülést jelent, ahogy körberohangálja a cseresznyefát, ki kell ábrándítsunk: a luxusfeleségnek egy teljes kastélypark áll a rendelkezésére, aminek legfeljebb a méreteibe szédülhetünk bele. Mindezt onnan tudjuk, hogy Csősz mutatott erről és kockásra gyúrt önmagáról fényképet: íme.

Győzike kiborult: az egész családját feljelentették

Kicsit pontatlanul fogalmaztunk a címben: Gáspár Virágra nem vonatkozik a feljelentés, de Beától, Evelintől és Győzőtől 5 millió forintot követelnek. A család értetlenül áll a történet előtt, ugyanis egy olyan ugyről van szó, ami valójában nekik okozott súlyos károkat. Videó és további részletek itt.

“Rájöttem, hogy ha egy nagy fazék levest készítek jó bő zöldségekkel, tésztával, akkor azt két napig is ehetjük” – Détár Enikő elmesélte, hogyan változtatta meg életét a munkanélküliség

Détár Enikőnek egyetlen hét alatt mondták le az összes fellépését, így elment árufeltöltőnek, és változtatott az életmódján. Az önkormányzatnál jelentkezett önkéntesnek, így néhány szerencsés nyugdíjasnak ő segített elintézni az ügyeiket. Mindeközben gyermeke az érettségire készült, Détár pedig folyamatosan tréningezik, hogy felkészülten várja, amikor újra megnyitnak a színházak. Ezekről, olaszos családi életéről, meg sok minden másról ebben az interjúban beszél a színésznő.

Rácz Gergő új dala már majdnem 20 milliós megtekintést hozott a YouTube-on

Nagyjából egy bő tucat olyan hazai klip létezik, ami 30 milliós, vagy annál nagyobb nézettséget ért el. Ilyen Például Fluor Tomi Mizuja, de annak is körülbelül 20 milliónál jár a számlálója, pedig már 10 éve elérhető. Rácz Gergő új videója jóval rövidebb idő alatt jutott el a húszmilliós nézettség határára. 

Khloe Kardashian arcával olyat tett a plasztikai sebésze, amitől visszahőkölt az internet

Kourtney, Kim és Khloe Kardashian nyolc évvel ezelőtt. (Fotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)

Ma már boldog boldogtalan mászkál orvosilag tökéletesített (vagy éppen elcsúfított) külsővel, így ha akarjuk, ha nem, el kell fogadjuk, hogy bizony a plasztikai sebészet a mindennapjaink része. De az, amit az egyik Kardashian művelt magával, mindent felülmúl. Fotók itt találhatók, a döbbenet garantált.

Ez is érdekelhet

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Páratlan életút: 75 éves Presser Gábor

képcím

Kiderült, ki vette meg a Korda-villát