Rubint Réka nem tud egyedül megküzdeni a félelmeivel

De élete boldog és minden a családról szól.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-02-13 11:57

Rubint Réka élete csak gyerekei körül forog. “Korábban minden munkát elvállaltam, most viszont fontosabb, hogy bele tudjak nézni Norbika vízilabdaedzésébe. A napom nagy része a logisztikáról szól a három gyerek körül. Most Norbi éppen hazavitte Zalánt, ötre kísérem angolra, fél hatra Larával a lovardába kell érni, Norbika fél hétkor száll be a medencébe, Larát nyolcra viszem az egyik barátnőjéhez, és amíg iskolában vannak, addig intézem a céges dolgokat. Ráadásul a lányommal iskolaválasztás előtt állunk” – mondta el a Blikknek az üzletasszony.

Az iskolaválasztásnál fontos szempont, hogy Réka kislánya anyanyelvi szinten beszél angolul. Lara egyébként már 13 éves, küzd a tinédzserkorral. A fiúkat főleg Norbival beszéli meg, de Rékával is rengeteget lelkiznek, akár még éjfélkor is, összebújva. Nagyon “erős bizalmi kapcsolat” van a házaspár és a gyerekek között. A fiúk is érdeklődnek már a másik nem iránt. Réka büszkén meséli, milyen figyelmesek a lányokkal:  “Átjött hozzánk Berki Krisztián és a tündéri kislánya, Nati. Zalán nem éri el a hűtőben a polcokat. Nem szólt senkinek, hanem odahúzott egy széket, felállt rá, vett ki poharat, üdítőket, és megkérdezte a kislányt, hogy mit szeretne inni. Sok férfiban nincs meg ez a figyelem, ami már most az én hétéves fiamnál természetes. Norbika is ilyen. Olyan elő nem fordul, hogy előtted menne be az ajtón!”

A családban teljes a harmónia. Norbi “egész nap puszilgat, egymáshoz érünk, megöleljük a másikat” – mondta Réka a lapnak. Szentendrét imádják, egy éve vettek új házat, mert az előző már kicsi volt. “Közel van az iskola, a teniszpálya, kilépek a házból és a Duna-parton futok. Ha Norbinak lemondják egy megbeszélését, felhív, hogy „Kicsim, merre vagy”. Eljön értem, fürdőruhában és fürdőköpenyben beülünk a kocsiba, és elmegyünk a leányfalui termálfürdőbe.”

SZERELEM!!! Forever! BUÉK!!! #foreverlove #mylove #2018

A post shared by Réka Schobert (@rekarubint) on

Arra a kérdésre, hogy vajon ki viszi tovább az Update birodalmat, Rubint így válaszolt: “Norbikáról Norbi azt mondja, hogy figyeljem meg, nagy meglepetést szerez még nekünk. Ő magát látja a kis Norbikában, annak idején ő ugyanilyen volt. És tényleg! A nagyfiamat nagyon érdekli a gasztronómia, és főzni is szeret. Mindig ott sürög-forog a cég séfje körül, aki az új termékek fejlesztésében segít. Nemcsak a termékekről kérdez, az üzlet is érdekli. Én most azt látom, hogy ő lesz, aki átveszi a vállalkozást.”

De a fitnesz királynőjének is vannak gondjai: “Állandóan azon aggódom, hogy jól csinálom-e, sikerül-e mindent megadnunk a gyerekeinknek ahhoz, hogy boldogok legyenek.” Már 16 éve légzésterapeuta segíti őt abban, hogy önmaga lehessen. És ha mégis kétségei támadnak, akkor “meditálni szoktam vagy elmegyek az erdőbe futni, és átölelek egy fát. Lehunyom a szemem, és elmondom, hogy biztonságban vagyok, megérdemlem a boldogságot.”

Nem elégedett a vádlijával és a combjával, de már elfogadta magát. “Régen azért edzettem, hogy minél formásabb legyek, ma már azért, hogy megmutassam az embereknek, milyen boldogságot jelent a sport, ezt az energiát adom át.”

Címlapfotó: Facebook 

Címkék:

Rubint Réka

Mai nap hírei

Egyetlen lélegeztetőgépet sem szerzett – esett neki Szijjártó Donald Tusknak, aki korcsnak nevezte az illiberális demokráciát

168ora.hu5 órája

Máris reagált az SZFE egyik diákja Gulyás Gergely kijelentésére

szeretlekmagyarorszag.hu5 órája

Hatalmasat ugrott a hazánkban regisztrált új fertőzöttek száma

demokrata.hu7 órája

A világ legerősebb és legdrágább chilije Magyarországon terem

magro.hu7 órája

Olcsó és menő ajándék: Jysk hekkelés felsőfokon

otthonka.ezalenyeg.hu9 órája

„Valóban érezzem magam bűnösnek, amikor ránézek a lombikban fogant gyerekemre? A test és a tudomány, a természet és az orvoslás együtt képes a csodára!”

wmn.hu10 órája

A török elnök elmeorvosi vizsgálatra küldené a francia elnököt

napmintnap.com10 órája

Kovács Kati lehengerlő szépség volt fiatalon - Sosem látott fotók

femcafe.hu11 órája