Pásztor Anna megmutatta pilisi otthonát

Startlap - Startlap
Anna már huszonötször költözött, most úgy érzi, megtalálta a tökéletes helyüket. Bulvárösszefoglaló.

Pásztor Anna megmutatta  otthonát

A Pilisbe költözött családjával Pásztor Anna énekesnő, aki a TV2 riporterét fogadta új otthonukban. „Látnád este, konkrétan így a karácsony és Ozora keveréke, valahol picit meditációs központ. Meg az Avatar című film” – jellemezte új házukat az énekesnő. Részletek

Csepregi Éva így látja Majka koncertlemondását

MTICzeglédi Zsolt

Az énekesnő egy különleges formációval adott koncertet Fehérgyarmaton, ahol Majka végül nem lépett színpadra. Csepregi elmondta véleményét az esetről. Ide kattints.

Soha nem látott fotók Nagy Ervinék esküvőjéről

Tavaly, ezen a napon titokban házasodott össze Nagy Ervin és Borbély Alexandra, bár pár vendég lebuktatta őket. Később megerősítették, hogy egybekeltek, az esküvőjükről azonban csupán egy képet láthattunk, viszont most, hogy házassági évfordulót ünnepeltek, megosztottak még párat. Íme.

Nyilvánosságra hozták Anne Heche halálának hivatalos okát

A Los Angeles-i megyei halottkém egy héttel Anne Heche halála után nyilvánosságra hozta, mi okozta a színésznő halálát. A tragikus esetről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Majka elmondta, hogy érez Tóth Gabi iránt

Szeptember elején indul a Sztárban sztár leszek! új évada, melynek kapcsán a mesterek is megosztották gondolataikat a nézőkkel. Ha érdekel, olvasd el ezt a cikket.

Meglepő történetek: sztárok sebhelyekkel

A legtöbb híresség számára fontos, hogy mindig tökéletes külsővel jelenjen meg a nyilvánosság előtt, azonban vannak olyanok, akik a sebhelyeiket nem rejtik el, hanem büszkén viselik ezeket. Most néhány érdekes történetet is megismerhetünk, ide katt.

Rubint Réka a kiégésről mesélt

Rubint Réka a Mokkában beszélt arról, hogy tinédzserként testképzavarral küzdött. Elmondása szerint az anorexia határát súrolta. Arról is őszintén vallott, hogy ő maga nem érzi, hogy 44 éves, de a teste már igen. Részletek.

Vastag Csaba lebukott a lánykérés előtt

MTIKovács Attila

Pár nappal ezelőtt eljegyezte a párját Vastag Csaba.  A Fókusznak beszéltek a részletekről, így kiderült, hogy Evelin annyira nem lepődött meg, hiszen kedvese pár nappal az eljegyzés előtt lebukott. Ha kíváncsi vagy, hogyan történt a lelepleződés, erre a linkre kattints.

Egy daru dőlt rá Varga Viktor barátnőjének autójára

Peches napja volt a barátnőjének, de legalább személyi sérülés nem történt a baleset során. Az autó viszont rendesen összetört. Részletek

 

Címlapkép: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Súlyos baleset történt egy tiroli sípályán - A hét hírei...

képcím

Majka Ózd díszpolgára lett

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...