Kiemelt Hírek 2018. augusztus 03.

Rövidesen véget érhet VV Fanni gyilkossági ügye, pedig még a holttest sincs meg

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 03.
Emberölés miatt emelhetnek vádat B. László ellen.

Heteken belül lezárhatják Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyét. A korábbi ValóVilág-szereplő gyilkossági ügye egészen novemberig nyúlik vissza, de most pont kerülhet a végére, mivel vádemelés indulhat a feltételezett elkövető ellen.

„B. Lászlót akár a holttest hiányában is elítélhetik” – mondta a Blikknek a neve elhallgatását kérő szakértő, aki hozzátette, hogy hamarosan lezárul a nyomozás, a férfi ellen emberölés lesz a vád, amennyiben nem kerül elő Fanni holtteste.

Ha a rendőröknek valamilyen módon sikerül bizonyítaniuk a gyilkosság előre megfontolt szándékát, úgy a vádlott még súlyosabb ítéletre számíthat. Azonban még kétséges, hogy sikerül-e annyi vallomást, informatikai és igazságügyi orvosi szakértői véleményt begyűjteni, hogy a gyilkosság minősített esetét is igazolhassák.

A Novozánszki család ügyvédje szerint is lezárják a nyomozást hamarosan. Dr. Lichy József megkönnyebbülést érez, hogy az összehangolt rendőrségi munka eredményeként véget érhet Fanni ügye.

Fanni édesanyja a mai napig nem dolgozta fel a történteket, de szerinte valamelyest könnyítene a lelkén, ha megtalálnák a holttestet, és végső búcsút vehetne lányától.

Ugyan a nyomozás lezárulni látszik, Fanni holttestét továbbra is keresik hatóságok.

Keresés az oldalon