Már az FBI is VV Fanni után nyomoz

Startlap - Startlap
Közben Novozánszki Fanni titokzatos barátnőjét is újra elővette a rendőrség.

Újabb részletekbe avatta be a Borsot a Való Világból ismert Novozánszki Fanni utáni nyomozás kapcsán a lány meggyilkolásával gyanúsított B. László korábbi ügyvédje, és egyben nagybátyja, dr. Brodmann Péter.

A hazai rendőrség kérésére a világ egyik legnagyobb és leghíresebb nyomozó szervezete, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is beszállt az ügybe, ami 70-80 millió forintba került. Két embert küldtek az amerikaiak, akik a nyomozás ideje alatt luxuskörülmények között töltötték a napjaikat Budapesten

– fogalmazott a jogász, aki azt is elárulta, hogy egy régóta várt találkozásra is sor került: B. Lászlót szembesítették Fanni titokzatos idősebb barátnőjével, Erikával. A gyanúsított a vallomása szerint Erika hívására ment Fanni eltűnésének napján a lány lakására, és ő utasította arra is, hogy vigye el a Fannit egy bizonyos helyre, ahol át kell adnia őt valakinek.

Körülbelül negyven percig tartott a szembesítés, de sok eredménye nem lett, B. Erika ugyanis azonnal sírva fakadt, mert állítása szerint annyira megviselik a történtek. László az első perctől kezdve hajtogatja a rendőröknek B. Erika nevét és szerepét, akit többször ki is hallgattak, de szembesítésre ez idáig nem került sor. Pedig ha kettő vagy több ember azonos eseményről máshogy vall, szembesítést kell elrendelni

– fejtette ki dr. Brodmann, aki szerint az újságcikkek hatására történt meg végül a szembesítés. B. László azt is megmutatta, hova vitte Fannit: a lány lakásától 800 méterre. Ezek után a nyomozók a gyanúsítottal együtt Siófokra, illetve a Dunához utaztak, hogy ott is körülnézzenek.

Ez is érdekelhet

képcím

Érkeznek az új rezsiszámlák – mire számítanak a magyarok?

képcím

Egyetlen hónap alatt akkorát nőttek az árak, mint 2020-ban egy...

képcím

Pintér Sándorék szerint a baloldal miatt nehéz megemelni a...