Reviczky Gábor tisztában van vele, mennyi van hátra az életéből

Egy levélből tudta meg, mi vár rá.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-01 12:52

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Tíz éve van már csak hátra – ha igaz, amit a legendás pálmalevelek jósolnak Reviczky Gábornak. Márpedig az eddigi rá vonatkozó jóslatok beigazolódtak.

A legenda szerint a pálmalevelek kétezer évvel ezelőtt keletkeztek az ősi Indiában, ezekre akkoriban 110 millió életutat rögzítettek a maharishik, a szent emberek. Az információk viszont csak azoknak íródtak, akik késztetést éreznek ezek megkeresésére. A leveleket könyvtárakban őrzik és csak felolvasó szakemberek, “guruk” tudják lefordítani a bennük foglaltakat.

A színész vonzódik a megfoghatatlan dolgokhoz, ezek a régi jóslatok pedig pláne érdeklik, mivel róla szólnak.

„Miután megkaptam a levelet, bizony elcsodálkoztam azon, hogy a több ezer évvel ezelőtt leírtak mind-mind bekövetkeztek az életem során. Egy „jóslat” nem vált be teljesen, igaz, erről nem a pálmalevél tehet. Négy évvel ezelőtt beszavaztak a Nemzet Művészei sorába, de aztán mégis valaki más került a helyemre. Tehát, a pálma azért nem tévedett akkorát…” – mesélte a Borsnak.

A levelek nem csak az élet történéseiről adnak hírt, hanem annak végéről is – bár a korábbi jóslatok beváltak, abban reménykedik, ez nem fog:

„Bizony, pontosan le van írva, mikor jön el a vég, eszerint 79 éves koromban, vagyis alig tíz év múlva halok meg. De én bízom benne, hogy ez lesz a következő olyan tévedés, ami engem illet, ugyanis remélem, túlélem a halálom napját. Sok feladatom van még, szeretnék még nagyon hosszú ideig színész maradni.”

Korábban már úgy érezte, eleget dolgozott, de aztán rájött, hogy egy színész nem tud nyugdíjba menni. „Tehát maradtam és valóban dolgozom, amennyit csak bírok. Még a kedvenc hobbimnak is alig tudok hódolni, ugyanis havonta legalább tizenöt este színpadon vagyok, a Reviczkyvel az erdőben című műsor már megy a tévében, forgatjuk a vadászatról és a halászatról készülő filmet is. Már azt is tudom, hogy a hungarikumokról készülő hetvenegy részes sorozatban is dolgozni fogok. És akkor még nem szóltam a soproni előadásokról és a közelgő Legyetek jók, ha tudtok című darab próbáiról. Szóval, ugye, hogy nincs időm meghalni?”

Mai nap hírei

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu2 órája

3 dolog, amit te is túl sokáig használsz

she.life.hu6 órája

Már nem titok, miért hagyta ott Harry és Meghan egykori házát Eugénia hercegnő

joy.hu16 órája

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu17 órája

„Más elengedett kézzel biciklizik – én betét nélkül menstruálok!”

wmn.hu17 órája

Idén érkezik az új elektromos Volkswagen ID.4

tisztajovo.hu17 órája

10 ruhadarab, ami régen menő volt, ma pedig csak röhögünk rajtuk

unilife.hu18 órája

Elhunyt Munkácsi Miklós

168ora.hu19 órája