Imádkozásra kéri a rajongókat az Omega

Startlap - Startlap
A kórházban lábadozó Kóbor János gyógyulásáért hirdet közös imádkozást az Omega együttes. Heti bulvárösszefoglaló.

Az Omega arra kéri a rajongókat, hogy küldjenek pozitív energiát Kóbor Jánosnak

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Közös imádkozásra, rágondolásra hívja rajongóit az Omega, ugyanis népszerű énekesük napok óta orvosi segítséggel próbálja leküzdeni a koronavírust. Hogy mikor is lenne mindez, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Geszti elmondta, miért mondott nemet a TV2-nek

Geszti Pétert zenészként ismerte meg a nagyközönség, ám egy idő után a kereskedelmi televíziózásba is belekóstolt: 2010-ben vállalta el az X-Faktor első évadát, mint mentor. Akkoriban sok megkeresése volt, ám több jó ajánlatot visszautasított, így a TV2-nek is nemet mondott. A miértre ez a cikk adja meg a választ. 

Benedek Miklós: Látom magam előtt Tibort, ahogy ül, olvas vagy mosolyog, és majdnem belebetegszem

A tavaly júniusban elhunyt Benedek Tibor édesapja gyakorlatilag sosem beszél fia haláláról, de Csernus Imre műsorában mégis beszélt gyászáról. A Kossuth-díjas színész édesapja öngyilkosságáról is nyilatkozott. Bővebben.

Galambos Lajos még egy kicsit odaszúrt Majkának

A rapper még a Sztárban sztár leszek! november eleji adásában poénkodott Lagzi Lajcsin, aki már akkor sem vette jó néven a viccelődést. A mulatós zenész most a Story magazinnak részletesebben kifejtette a véleményét, csípősen odaszólva Majkának. Íme

Pataky Attila tudja, honnan ered a koronavírus

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Frizbi legutóbbi adásában Pataky Attila volt az egyik meghívott vendég, aki előbb a koronavírus-járvány eredetéről beszélt Hajdú Péternek, majd a chemtrail nevű összeesküvés-elméletet is elkezdte boncolgatni. Gondolatait itt olvashatod.

Reviczky Gábor elárulta, mennyi a nyugdíja

A népszerű színész nagy bajban lenne, ha nem választották volna a Nemzet Művészei közé. A lassan 50 éve színpadon álló színész elmondta, mennyi a nyugdíja. Innen megtudhatod.

Berki Mazsi megmutatta a kislányát

Berki Mazsi és Berki Krisztián első közös gyermeke november 4-én jött világra. A pár élőben közvetítette a szülést, a baba pedig a Berki Emma Katerina nevet kapta. Most Mazsi megmutatta kislányát, bár a fotón egy kicsit igazítottak, a fókusz így nem a kicsire, hanem inkább az édesanyára esik. Íme

Agyérgörcsöt kapott Lang Györgyi

Lang Györgyi otthonában lett rosszul hétfőn hajnalban, majd rohammentő sietett érte. A Bors Falusi Mariannt kérdezte, mi történt pontosan. Ebben a cikkben elmondja.

Végzetes folyamatot indult be a mulatós sztár, Sihell Ferry házibulija után

Kiemelt kép: Facebook/Sihell Ferry

Gyászol a mulatósvilág, miután egy jó hangulatú, közös buli fordult tragédiába Sihell Ferryéknél, ahol összesen tízen kapták el a koronavírus-fertőzést – írja a Blikk. A tragikus esetről és az elhunytról itt olvashatsz bővebben.

A Harry Potter-filmek főszereplői húsz év után visszatérnek Roxfortba

A Jóbarátok különkiadásához hasonló műsor érkezik az HBO Maxra január elsején. Kicsit több mint húsz évvel az első Harry Potter-film bemutatója utána csatorna előfizetői retrospektív különkiadást kapnak, amelynek címe Visszatérés Roxfortba. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Először szólalt meg Kóbor János fia apja halála óta

képcím

Pásztor Anna: Fiatalon kimondottan elcsúfítottam magam

képcím

"Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi!": az év kiemelkedő...